Renate (35) sine resultater med apparat for ansiktsløft – Alvaskin

HJEM

LES MER

PRØV PRODUKTET

Publisert: For mindre enn 2 timer siden

Renate (35) sine resultater med apparat for ansiktsløft 

ENKEL Å BRUKE: Apparatet i bruk for å forme kinnben.

Jeg har testet et apparat som skal gi meg et naturlig ansiktsløft hjemmefra. Dette er min konklusjon etter 30 dager med bruk. La oss først spole litt tilbake.

Av Rebekka Braut - Produktanmeldelser

Hei! Jeg heter Renate, og med alderen har jeg merket at ansiktet mitt har endret seg de siste årene. Det skyldes nok flere ting enn kun alder, men du skal være sikker på at jeg har prøvd det meste av naturlige metoder for å snu på denne “trenden”. 

Jeg har nemlig alltid passet på å ta vare på huden min. God hudpleierutine morgen og kveld, et sunt kosthold og mye vann.

De siste årene har jeg til og med testet mer kostbare hudkremer (de som koster flere tusen per beholder!) uten at det har gitt meg noen resultater.

Og jeg har selvsagt sjekket ut hva klinikker tilbyr, men det er ikke noe for meg - og det koster en formue.

Nå har jeg prøvd noe helt nytt

Derfor har jeg nå kjøpt meg et apparat som skal snu om på dette. Det heter Alvaskin MicroCurrent, og det skal gi meg et naturlig ansiktsløft uten injeksjoner.

Behandlingen innebærer å få mikrostrøm i ansiktet daglig, men det gjør heldigvis ikke noe vondt og er ufarlig.

PRAKTISK: Apparatet er lite men tungt og oppleves som svært høy kvalitet. Det tar seg også bra ut på badet.

Apparatet er det eneste jeg fant på nett som oppfylte mine krav. Kravene var at det skulle gi både strammere hud, mer markerte kinnben, reduksjon av rynker og fine linjer.

En lang liste, men dette tikket av alle sammen. Og det beste? Du kan selv gjøre behandlingen hjemme! Dette høres jo for godt ut til å være sant, så derfor tenkte jeg at jeg skal teste det og dokumentere resultatet for dere her. 

Ganske enkel å bruke

Så hvordan bruker man apparatet? Joda, det skulle vise seg å å være litt vrient i starten. Men etter noen økter fikk jeg dreisen, og her er min lille oppskrift:

1. Rens og tørk ansiktet.
2. Påfør rikelig med Alvaskin Serum.
3. Dra fra midten og ut mot hårlinjen.

GJENTATTE REPETISJONER : Tre repetisjoner per område. 5 minutter er alt som skal til for hele ansiktet.

Når du drar apparatet langs ansiktet vil du kjenne små støt som aktiverer musklene. Da kjenner du at apparatet fungerer, og du gir musklene en real treningsøkt. Dette tok meg cirka 5 minutter per behandling og det skal gjentas daglig, og nå har jeg gjort det i hele perioden.

Ser man resultater?

Etter å ha gjennomført behandlingen i 30 dager er konklusjonen min klar. Og du er kanskje nysgjerrig. Fungerte det? Fikk jeg det naturlige ansiktsløftet jeg drømte om?

Du kan bedømme selv på før/etter-bildene, men jeg er i hvert fall overbevist. Jeg ble positivt overrasket over resultatet.

FØR OG ETTER: Det et litt vanskelig å se på bildene men jeg ser spesielt stor forskjell på kinn og kinnben.

Jeg føler jeg ser mer våken ut med mer hevede øyenbryn, kinnene føles fastere ut, kinnbenene er mer definerte og en rynke jeg har begynt å utvikle i pannen (som virkelig irriterer meg på Zoom-møter ..) er endelig nesten borte.

Jeg skal fortsette å bruke apparatet for å få enda bedre resultater – jeg gleder meg til videre bruk!

Min konklusjon – Verdt det?

Oppsummert er min mening at dette produktet er verdt pengene.

Den er liten og hending, har en lav pris sammenlignet med alternativene og viktigst - det fungerer faktisk. Den eneste ulempen slik jeg ser det er at man må gjøre gjentatte behandlinger, men når alternativet er injeksjoner så gjør jeg det med glede.

Ville jeg anbefalt Alvaskin Microcurrent til en venn eller familie? Så absolutt! Jeg har faktisk allerede kjøpt denne i gave til min søster og fått flere venninner til å bruke den som også har sett de samme resultatene som meg..

Dersom du også har lyst til å teste produktet kan du bestille det ved å klikke her, jeg betalte rundt 3000kr for den.

PS! For best effekt må du bruke serumet som medfølger gratis i pakken

Anbefalte artikler

KVINNEHJELPEN

Personvernerklæring | 2022

© Nettstedet bygget og administrert av Kvinnehjelpen