HJEM

LES MER OM ALBERT

PRØV ALBERT GRATIS

Publisert: 2022-1-9

Det er viktig med god introduksjon til matematikkens verden. Det har Vegas på 6 år heldigvis fått med læreplattformen Albert, som er stappfull av morsomme og lærerike utfordringer til familiens yngste medlemmer.

Kickstart skoleåret med læringsplattformen Albert! Akkurat nå er appen gratis, så dere får en god skolestart. Klikk her for å lese mer.

De fleste kan lære å regne. Det er dog ikke alle som syns det er like lett med matematikk – og det er helt okay. For mange er matematikkens verden et puslespill som skal løses over tid.

Det er nettopp derfor læringsplatformen Albert har blitt utviklet. Albert kombinerer læring med lek når det skal løses lette telle- og regneoppgaver i et animert univers. Læringsplattformen er utviklet i samarbeid med lærere, pedagoger og forskere med målet om å gjøre barn nysgjerrige på å lære. I starten kunne man utelukkende prøve seg på matematikk, men nå dekker Albert også emner som engelsk og programmering.

Albert henvender seg hovedsaklig til barn mellom 3 og 9 år. Derfor kan læringsplattformen altså både favne barnets første møte med tallenes verden og de første klassetrinnene på barneskolen.

Positiv feedback og annerkjennelse

Det er ikke alltid man løser oppgavene på første forsøk. Det skal det også være rom for. Derfor er det alltid hint og ledetråder å finne i Albert-appen. Barnet møtes også med positiv feedback når de klarer oppgavene. På den måten unngår man å sitte fast i spillet, og barnet får mestringsfølelse og troen på egne evner.

Tilpassede utfordringer for store og små

Vegas på 6 år og hans mor Manja har allerede hatt stor glede av appen. De syns særlig det er smart at man kan justere alder og nivå når man har lastet ned appen. Og hvis man som Vegas plutselig syns at det er «veldig lett» kan man heldigvis bare justere vanskelighetsgraden for en ekstra utfordring.

Det er altså morsomt og lærerikt for et hvert nivå i Albert-appen. Manja anbefaler i hvert fall Albert videre: «Hvis du ikke har lastet ned appen enda, så gjør det nå!»

Kickstart skoleåret med læringsplattformen Albert! Akkurat nå er appen gratis, så dere får en god skolestart. Klikk her for å lese mer.

Anbefalte artikler

MATTEHJELPEN

Privacy policy | Revise privacy statement

© Site built and managed by N365 Group