Så godt å slippe å barbere seg! Jeg er veldig positivt overrasket over – Alvaskin

– Så godt å slippe å barbere seg! Jeg er veldig positivt overrasket over Alvaskin

Alvaskin IPL-hårfjerner

Torunn (39), Vennesla, har fått en ny hverdag etter hun oppdaget apparatet. Foto: Torunn Mosby Larsen

Av: Line | Oppdatert: For 4 timer siden

Om du er lei av uønsket hårvekst som straks kommer tilbake bare dager etter barbering har du kommet til rett sted. I denne artikkelen vil vi bli kjent med Torunn Mosby Larsen som nå har funnet en permanent løsning på problemet. 

Torunn Mosby Larsen fra Vennesla
Torunn er 39 år og bor på Vennesla like utenfor Kristiansand sammen med sin ektemann Espen og hunden Kanto på snart 4 år. Torunn har mange jern i ilden og er både fotograf, nestleder i hundeparkorganisasjonen Bark Avenue + og selvstendig NuSkin distributør. På fritiden forsøker hun imidlertid å bruke mye tid ute – gjerne på en lengre skogstur sammen med Kanto.

Vi tok en prat med Torunn for å høre om hennes erfaring med Alvaskin® IPL-Laseren som stopper hårveksten permanent.

Alvaskin® IPL-Laseren har på kort tid blitt en favoritt i Norge og som fleste andre brukere av var Torunn lei uønsket hårvekst. Selv om hun hadde testet flere ulike metoder for hårfjerning var det barbering som primært ble benyttet før hun oppdaget Alvaskin.

Tanken på å slippe å barbere seg igjen trigget hun spesielt før hun satt i gang med sin første behandling.

– Tenk å slippe å barbere seg! Jeg gledet meg enormt til å teste denne. Og husker jeg syntes det var veldig spennende da jeg skulle sette i gang.

Torunn ble raskt glad i sin Alvaskin hårstopper, og likte spesielt hvor enkel den av i bruk noe som gjorde at hun kunne bruke den selv hjemme helt uten forkunnskaper.

 – Alvaskin IPL er en fantastisk liten maskin som ligger lett i hånden. Den er veldig enkel å bruke, sier hun. 

Dame som holder Alvaskin IPL Hårfjerner.

Torunn med sin Alvaskin® IPL-Laser ute på terassen.

Det tok litt tid for Torunn å sette seg inn hva Alvaskin IPL faktisk er, det er jo en relativt ny metode for hårfjerning som ikke alle har hørt om enda. Spesielt dette med at apparater stoper hårene fra å vokse ut igjen er nytt for mange. På spørsmål om hvordan hun vil beskrive produkter svarer hun følgende:

– Alvaskin fungerer ved at lysene setter hårsekkene i hvilemodus, slik at hår stopper å komme tilbake. Man kan bruke den på hele kroppen, inkludert ansikt og bikinilinjen.

 – Jeg føler behandlingsrutinen og bruker den nå kun en gang i uken. Hver runde tar ca 10 minutter så jeg bruker mye mindre tid på dette enn barbering som jeg gjorde før.

Torunn viser hvordan men benytter Alvaskin IPL under harmene. PS: Husk lyd! Foto: Torunn Mosby Larsen

Selv om det i utgangspunktet var under armene og på leggene Torunn primært ønsket å stoppe hårveksten behandler hun nå de fleste kroppsdelene med Alvaskin IPL og hårene – ja de forsvinner og kommer ikke tilbake!

 – I dag brukte jeg Alvaskin for tredje gang og før jeg barberte tok jeg bilde, slik jeg gjør hver uke. Og på kun tre behandlinger har det blitt betraktelig mindre hår. Jeg ser store endringer i mengde hår som kommer uke for uke. Nå skjer det MYE!

Dame som holder Alvaskin IPL Hårfjerner.

Å slippe å tenke på hårfjerning i en hektisk hverdag er en lettelse for Torunn. Foto: Torunn Mosby Larsen

Vi får stadig høre fra brukere av Alvaskin at hverdagen faktisk blir helt snudd på hodet. Det er jo kun et apparat som stopper hårveksten, men i en hektisk hverdag kan dette produktet faktisk endre alt. Torunns hverdag er ingen unntak

 – Tenk å slippe å barbere seg! Jeg er veldig positivt overrasket og kan nå virkelig anbefale maskinen til andre som ønsket å bli kvitt uønsket hårvekst for godt.

Vi vil takke for at Torunn for at hun tok seg tid til å stille opp for denne artikkelen. Dersom du vil bli bedre kjent med Torunn kan du følge hun på Instagram med brukernavnet @mizzim83. Her kan du få et lite innblikk i hennes innholdsrike hverdag.

Å snakke med fornøyde brukere er alltid hyggelig!

Alvaskin® IPL-Laseren til nedsatt pris

Alvaskin IPL er Norges favoritt IPL apparat med over 10.000+ faste brukere i Norge. Med sin hårfrigaranti har du som kunde ingenting å tape.

Sikre deg din Alvaskin® IPL-Laser til nedsatt pris HER.

Les mer om Alvaskin® IPL-Laseren