Om Alvaskin IPL Hårfjerner-teamet

parallax

HEI, VI ER ALVASKIN!

Velkommen
til vår verden.

Teamet bak

Hårfjerning gjort enkelt

Er du lei av å stadig teste kortsiktige eller dyre løsninger som laserklinikker, epilatorer, voksestrips og barberhøvler? Alvaskin IPL fjerner hår helt smertefritt og sørger for at det aldri vokser ut igjen - uten å skape irritasjon og nupper.

Vi ønsker å gi deg full kontroll på hårfjerning på en enkel, miljøvennlig og rimelig måte. Derfor har vi utviklet Alvaskin IPL i samarbeid med bransjens største eksperter innen dermatologi og estetisk laserteknologi.

Vår teknologi

Teknologi som gir RESULTATER

Etter å ha vært ledende på profesjonell medisinsk estitikk siden 2015 har vårt team omsider nå gjort IPL (Intense Pulsed Light), den velkjente hårfjerningsteknologien som brukes i skjønnhetssalonger, tilgjengelig for personlig bruk. 100% av teamets tid og ressurser har gått med til undersøkelser, kliniske tester, front- og backend teknologiutvikling og produksjon. Teknologien er nå ikke lenger forbeholdt dyre salonger!

Interaksjonen mellom lys, hud og hår på cellenivå vurderes og konsultering med de beste bransjeekspertene innen estetisk laser- og kirurgiske hudbehandlinger gjøres til enhvert tid. Vi lever og ånder IPL og utvikler morgendagens hårfjerningsteknologi for å gjøre hårfjerning enklere for deg.

Vi vil hjelpe deg

Hvorfor velge Alvaskin?

Her hos Alvaskin forstår vi at den endeløse rundgangen med hårfjerning. Det tar mye tid og koster mye penger. Vi gir deg en løsning som gir deg kontroll og friheten tilbake, fri fra tid og penger brukt på hårfjerning. Livet inneholder nok av faktorer som begrenser deg, ikke la hårfjerning være en av dem.

Så hvorfor ikke ta kontroll over din hårfjerning i dag og opplev en slikemyk hud hele året (faktisk i hele 10 år!) til prisen av kun en laserbehandling i klinikk. Spar tid og penger med Alvaskin IPL. Forbered deg på å si adjø til ukentlig barbering/voksing og hei til en ny hårfri hverdag - bestill i dag og din Alvaskin IPL er straks på dørmatten din.

Les mer og bestill Alvaskin IPL