Alvaskin – 90-dagers pengene-tilbake garanti

90-dagers pengene-tilbake garanti

Hos Alvaskin, så er din tilfredshet vår største prioritet. Derfor er vi stolte over å kunne tilby 90-dagers pengene-tilbake-garanti for Alvaskin® IPL. Dette er ikke en lovpålagt garanti, som angrerett, men noe vi tilbyr som en ekstra trygghet for våre kunder. Bakgrunnen for garantien er at Alvaskin® IPL er et kostbart produkt for noen og de ønsket seg en sikkerhet for at apparatet holder det som blir lovet – nemlig permanent hårfjerning. 

For å kunne tilby en så god garanti, så må vi stille krav som sikrer bærekraftig og rettferdig bruk av garantien. Ettersom det tar tid før man ser synlige resultater, så krever vi at man må ha brukt apparatet i 12 uker før du sender inn en garantisøknad. Årsaken er at man da har hatt anledning til å behandle alle hårsekkene i vekstfasen, perioden hårsekkene er mest mottakelig for IPL-behandling, men 3 % av befolkningen er ikke mottakelig for IPL-teknologi.

Garantien krever korrekt bruk av apparatet. Det betyr at man har fulgt bruksanvisningen, behandlingsplanen og brukt den sammenhengde i 12 uker på styrke 5, eller den styrken du er komfortabel med iht. hudtesten som beskrevet i bruksanvisningen. Bruk av garantien må meldes inn før det har gått 90 dager fra leveringsdato i følge leveringsselskapets sporing, så garantien gjelder ikke dersom forespørselen blir sendt etter dette.

For å sikre at garantien kun gies til de som ikke har fått optimale resultater, så kreves det ukentlig dokumentasjon av progresjonen. Hvis du behandler flere områder, så kreves det bare et av områdene. Først, et førbilde av området* du skal behandle før du har fjernet hår. Deretter, ukentlig, et bilde av området før du har fjernet hår. Last opp originale bildefiler, da filene normalt inneholder datomerking, og ikke skjermbilder eller lignende uten datomerking. Påse samme vinkel og lyssetting for best mulig sammenligningsgrunnlag.

* Gjelder ikke intime soner.

En retur må være forhåndsgodkjent av Alvaskin før den sendes til oss. Ikke-godkjente forsendelser vil ikke bli vurdert og vil returneres til avsendeadressen på kundens regning. Ved bruk av garantien må du returnere varen til selgeren og selv dekke returkostnadene.

Hvis du ikke har fått synlige resultater, så anbefaler vi sterkt å ta kontakt med oss før du benytter deg av garantien. Da får du skreddersydd rådgivning basert på din situasjon og bruk av apparatet til nå. Basert på dette vil du få personlig veiledning, og vår erfaring er at de aller fleste ser synlige resultater etter få behandlinger når bruken er tilpasset deg.

Hvis du likevel vil benytte deg av garantien og du oppfyller kravene ovenfor, så kan du ta kontakt med oss på e-posten hello@alvaskin.com for videre prosess. Vennligst skriv i emnefeltet “Forespørsel om garanti: (Sett inn ditt ordrenummer)” og skriv at du ønsker å benytte deg av pengene-tilbake-garantien. Maksimalt én søknad per ordrenummer for å unngå at noen misbruker garantien.