Topp 5 metoder for å fjerne ansiktshår - En skiller seg ut – Alvaskin

Topp 5 metoder for å fjerne ansiktshår – Den siste skiller seg ut veldig fra alle andre!

Om du er lei smertene fra napping eller at hårene kommer tilbake alt for raskt har du kommer til riktig sted. Her kårer vi de beste metodene for å fjerne ansiktshår og for å gi deg en liten teaser - den beste metoden løser problemet ditt permanent!

Eline Haraldsen
03. sept, 2022 · 3 min lesetid 

Alvaskin IPL-hårfjerner

Når du ser deg i speilet, opplever du uønsket hårvekst i ansiktet? Da er du ikke alene. Mange kvinner opplever hårvekst i ansiktet, spesielt eldre kvinner opplever dette.

Det finnes imidlertid flere løsninger på dette og vi vil i denne artikkelen vise deg de 5 meste metodene får å få bukt med uønsket hårvekst.

For hver metode vurderer vi hvor lenge resultatene varer, smertenivå, fordel.

1. Voksing av ansiktshår

Voksen varmes vanligvis opp slik at den kan fordeles jevnt over huden og i hårvekstretningen. Når voksen avkjøles og blir stiv, fanger den håret.

Voksen trekkes deretter raskt av for å trekke hårene med roten ut. Kald voks finnes også i form av strips som festes på huden for så å rives av.

Hvor lenge varer det: 5-6 uker
Smertenivå: Kan være svært smertefult
Fordeler: Voksing fjerner store områder samtidig.
Ulemper: Stor sjanse for inngrodde hår.

Tips: Eksfolier huden før voksing. Dette fjerner død hud på overflaten av huden og reduserer sjansen inngrodde hår

Dame som holder Alvaskin IPL Hårfjerner.

Vokse ansiktshår: Fjerner store områder men er smertefult.

2. Fjerne hår med tråd

En teknikk fra det gamle India. Utføres ved hjelp av en bommulstråd som spinnes og dras over området med hårvekst for å fange hårstrå. Hårene nappes så ut med roten.

Hvor lenge varer det: 3-6 uker
Smertenivå: Kan være smertefult enkelte steder
Fordeler: Kommer godt til  langs øyenbryn.
Ulemper: Kompleks metode mange ikke mestrer.

Tips: Vent minimum 2 timer etter behadnlingen før du tar på krem eller annen kosmetikk for å unngå at bakterier kommer inn i dine åpne porer.

Dame som holder Alvaskin IPL Hårfjerner.

Fjerne ansiktshår med tråd: Effektivt men krevende.

3. Napping med pinsett

Dersom du har lange hår som det er enkelt å få tak i kan napping med pinsett være en god metode for å fjerne ansiktshår.

Hvor lenge varer det: 3 uker
Smertenivå: Ubehagelig å nappe tykke hår.
Fordeler:  En pinsett er svært rimelig og varer lenge.
Ulemper: Dette er en langsom og kjedelig prosess.

Tips: Øyenbrynshår har en tendens til å vokse sakte tilbake, så sørg for å unngå å nappe for mye.

Dame som holder Alvaskin IPL Hårfjerner.

Napping: Rimelig men tar lang tid.

4. Hårfjerningskrem

Hårfjerningskrem påføres området og man lar det så virke i 15 minutter. Kjemikaliet i kremen vil løse opp den uønskede hårveksten og kremen kan så vaskes av sammen med hårene.

Hvor lenge varer det: 1-3 dager
Smertenivå: Kan gi en følelse av svie.
Fordeler: Kjøpes rimelig på apoteket.
Ulemper: Kjemikalier kan gi farlige hudplager.

Tips: Sørg for å gjøre en test på et lite område for å se om du får reaksjoner.

Dame som holder Alvaskin IPL Hårfjerner.

IPL laser: Eneste som gir permanente resultater.

5. IPL laserhårfjerning

Denne metoden fjerner hårene for godt hjemmefra. Man benytter her IPL laserteknologi for å permanent hindre hårene fra å vokse ut igjen. Metoden har på kort tid blitt svært populær i Norge.

Hvor lenge varer det: Permanent
Smertenivå: Kun en svak følelse av varme
Fordeler: Eneste metoden som er permanent.
Ulemper: Må behandle en gang i måneden.

Tips: Påse at området du behandler er rent og fri for hår slik at lyset treffer hårroten.

Dame som holder Alvaskin IPL Hårfjerner.

Hårfjerningskrem: Rimelig men kan irritere huden.

Den beste metoden: Alvaskin IPL Hårfjerner

IPL fjernere hårene for alltid!

Hårfjerning med IPL laser er den eneste metoden som gjør at du permanent blir fri for uønskede ansiktshår. Dette fordi hårsekken settes i dvale så hårene ikke vokser ut igjen. 

Du oppnår dette ved å føle behandlingsplanen til leverandøren som normalt handler om ukentlig bruk i 12 uker og vider en behandling i måneden. 

IPL hårfjerning er smertefritt

Mange er av den opplevelsen at å fjerne uønskede hår på overleppen og på haken må være ukomfortabelt. Med IPL laser er ikke dette sant. Men unntak av en svak varm følelse når lyset treffer huden er behandlingen helt smertefri i motsetning til mange av de andre metodene vi har sett på. 

Invester i en god IPL hårfjerningslaser

Vi har ikke vurdert pris i denne testen men det er verdt å nevne at hårfjerning med IPL krever at man investerer i et IPL apparat. Dette kan oppleves som en stor kostnad ved første øyekast, men her vil du faktisk spare penger over tid.

Et godt IPL apparat varer resten av livet ved normal bruk, det betyr at du ikke trenger å kjøpe barberblad, voksestrips etc igjen. Har du først investert i en IPL hårfjerner har du en hårfjerningsløsning resten av livet. Dette gjør metoden også til en av de rimeligste.

Tre Alvaskin IPL-hårfjernere som ligger på et rosa underlag og viser lampen med bredspektret lys.

I tillegg til overleppe kan du også behandle haken med IPL

Velg et apparat med høy kvalitet

I og med at man kun skal kjøpe ett IPL hårfjerningsapparat er det viktig å velge et av høy kvalitet og som er trygt for deg og huden din. Du skal bruke denne i mange år og utsetter huden for sterke lysimpulser.

Dersom apparatet kjøpes fra utlandet eller fra en ukjent virksomhet har du ikke den samme tryggheten. Av hensyn til deg og din hud anbefaler vi at man ikke nedvendigvis velger det rimeligste apparatet men heller sikrer at man bestiller fra en norsk kvalitetsleverandør. 

Norske leverandører gir deg en sikkerhet

Man kan handle IPL apparater både i norske og utenlandske nettbutikker. Vi anbefaler sterkt at man velger en norsk aktør. Dette er ikke bare for å unngå tollgebyrer og høye fraktkostnader men også på grunn av tett oppfølging.

Etablerte norske merkevarer vil kunne følge deg opp gjennom behandlingen for å sikre et optimalt resultat.

Alvaskin IPL har på kort tid blitt IPL-favoritten

Tre Alvaskin IPL-hårfjernere som ligger på et rosa underlag og viser lampen med bredspektret lys.

NORGESFAVORITTEN: Alvaskin er Norges favoritt IPL maskin

Vi har i samarbeid med våre produsenter jobbet i flere år for å lage det optimale IPL hårfjerningsapparatet på markedet.

Som kunde hos oss får du også fri tilgang til vårt team av eksperter som personlig følger deg opp for å sikre at du får et godt resultat med vårt produkt. 

har utviklet vårt apparat i samarbeid med dermatologer for å påse at vårt apparat er helt trygt å bruke hjemme. Alvaskin IPL har på kort tid blitt Norges favoritt hårfjerningsapparat med over 10.000 

10.000 kvinner bruker Alvaskin IPL fast

Alvaskin IPL har på kort tid blitt Norges favoritt hårfjerningsapparat med over 10.000 faste kvinnelige brukere. Produktet har tatt av på sosiale medier og er et av produktene som har trendet mest på TikTok det siste året.

Over 100 5-stjerners TrustPilot omtaler

Gode resultater gir også fornøyde brukere. Vi er stolte av å være den eneste norske nettbutikken innen IPL som kan skilte med over 100 5-stjerners kundeomtaler på Trustpilot. Vi tror det handler om et produkt som gir gode resultatet og vårt ekspertteam som følger deg opp tett.

Gjør din første behandling om kun 3 dager

 Om man ikke har gjort en IPL behandling før anbefaler vi at man starter så raskt som mulig, også dersom du ikke skal på stranda nå med det første.

Dette fordi resultatene er permanente gitt at du opprettholder med en behandling i måneden. Dette betyr at du kan bli kvitt alle dine uønskede kroppshår nå og nyte dette i all fremtid.

Bestiller du en Alvaskin IPL Hårfjerner i dag har du den i postkassen in om kun 3 dager og kan starte din første behandling.

Lurer du på noe?

Dersom du har spørsmål angående Alvaskin, behandlingen, hvilke områder som kan behandles, frakt, retur eller andre ting er det bare å kontakte oss. Vi er tilgjengelige på e-post: hei@alvaskin.no

Alvaskin – hårfjerning gjort enkelt.