Ansiktshår – Alvaskin

HÅRFJERNING 101 • VELVÆRE

Bli kvitt ansiktshår permanent med 5 enkle trinn

Emma Andersen, 17.01.23  ⌚ 8 min

Når du ser deg i speilet, opplever du uønsket hårvekst i ansiktet? Da er du ikke alene. Mange kvinner sliter med dette, og hormonelle ubalanser kan forverre problemet. I denne artikkelen kan du finne ut hvordan du kan bli kvitt ansiksthår for godt med Alvaskin, med 5 enkle trinn.

FORTSETT Å LESE

Ansiktshår er et vanlig problem blant kvinner og skyldes ofte faktorer som alder, gener og hormonelle ubalanser.

Tradisjonelle metoder for å takle dette problemet, som å besøke dyre klinikker eller gjennomgå ulike behandlinger, kan være tidkrevende og pleier å koste skjorta.

Imidlertid finnes det en revolusjonerende løsning som lar deg stoppe ansiktshårvekst fra komforten av ditt eget hjem, og alt dette på en rimelig og effektiv måte.

Møt Alvaskin® IPL hårfjerningsenheten - en game-changer innen hjemmebasert hårfjerning som lar deg bli kvitt den uønskede barten og mustasjen en gang for alle.

Tradisjonelle hårfjerningsmetoder hører fortiden til

Alle vet hvor kostbart det kan være å gå til salongen eller klinikken for å ta ulike behandlinger.

Du betaler i dyre dommer for en behandling, krem eller serum som gir deg en kortvarig effekt, og du må alltid komme tilbake for å beholde effekten...

● Noen bruker over 20.000kr på laserhårfjerning. ● Andre går til salonger for å vokse for tusenvis av kroner. ● Og noen betaler resten av livet for barberblader og høvler ...

Og ikke minst, du må bruke mye tid på å komme deg til klinikken eller salongen igjen og igjen for å oppretholde resultatene...

Derfor kommer det ikke som noe overraskelse at flere og flere har vært på utkikk etter en mer beleilig og enkel måte å få oppnå målene sine raskere og mye mer effektivt!

Heldigvis, så finnes det faktisk et produkt som gjør akkurat det!

Et selskap basert i Norge selger et apparat som lar deg gjøre behandlingen klinikker har vært forbeholdt i alle år selv, og det til en brøkdel av prisen.

Og dette endrer virkelig måten man stopper hårveksten permanent på for alltid og ikke minst blir kvitt de uønskede hårene.

Klikk her for permanent fjerning av ansikshår hjemmefra

Hva er  Alvaskin® IPL?

Produktet heter Alvaskin® IPL Hårfjerner for damer.

Den bruker en velkjent IPL-teknologi som er bevisst å gi permanent hårfri hud i løpet av få behandlinger.

Det er hemmeligheten bak kjendisene sin måte for å holde huden glatt og silkemyk året rundt uten å gå til klinikk. Så nå kan du få tilgang til det samme!

Voksing av ansiktshår

Hvordan fungerer den?

Alvaskin® IPL Hårfjerner bruker trygge og skånsomme intens pulserende lys (det er helt smertefritt) til å varme opp hårsekkene under huden din til de går i dvale.

Samtidig som hårsekkene slutter å vokse ut igjen, så får du ikke lengre røde nupper, inngrodde hår eller irritasjoner i huden lengre.

● Huden blir 100% hårfri ettersom hårsekkene er i dvale ● Områdene du behandler blir glatte, silkemyke og deilige ● Du slipper røde nupper, inngrodde hår og hårete stubber

Alvaskin® IPL Hårfjerner sin avanserte teknologi er designet for ikke bare å stoppe hårveksten permanent over hele kroppen, men også for at du skal spare masse penger i det lange løpet.

Det kan kanskje høres for godt ut til å være sant, og det er ingen hake. Det er derfor Alvaskin® IPL Hårfjerner selger som bare det over hele Norge akkurat nå.

Så, nå kan du kansellere lasertimen, voksetimen eller abonnement på barberhøvler for godt.

Du vil til slutt spare masse penger på å kutte ut slike kostnader og slippe å bruke produkter og behandlinger som ikke gir effekt.

I tillegg kan du heller bruke tiden på det du ønsker som dine lidenskaper. Derfor er dette noen bevisst forbruker kan kjøpe med god samvittighet.

Klikk her for å skaffe deg Norges bestselgende produkt innen hårfjerning

Si farvel til ansiksthår for godt i 5 enkle trinn 

Nå at du vet hva Alvaskin® IPL Hårfjerner er og teknologien den benytter seg av, la oss fortelle deg hvordan du kan bli kvitt ansiksthår på kort tid, i 5 enkle trinn.

1. Fjern hårene først

Dette kan gjøres ved hjelp av metoder som å nappe, vokse eller barbere. Velg metoden som passer deg best og som sikrer en ren overflate for IPL-behandlingen.

Når det gjelder ansiktshår, er det opp til deg om du velger å nappe eller barbere området.

Napping med pinsett

Mange er ukomfortable med å barbere seg i ansiktet da de er redd for at dette vil føre til tettere skjeggvekst. Dette er heldigvis bare en myte.

Hvis du shaver hårene, kan du bruke Alvaskin rett etterpå eller neste dag.

Hvis du velger å nappe eller vokse området, må du vente noen dager til håret begynner å vokse igjen i hårsekken. Det er dette hårstrået som bærer lyspulsen ned til roten.

Tips: Eksfolier huden regelmessig. Dette fjerner død hud på overflaten av huden og reduserer sjansen inngrodde hår

Klikk her for å bli kvitt hårvekst for godt

2. Behandle området med Alvaskin

Napping med pinsett

Alvaskin IPL bruker intens pulsert lys-teknologi for å målrette og deaktivere hårsekkene, og hemme fremtidig hårvekst.

Fokuser på områder som overleppen, haken og kinnene - de vanligste områdene for uønsket ansiktshår.

Følg enhetens instruksjoner for riktig bruk og juster innstillingene etter din hudfarge og hårfarge.

Tips: Det er best å starte på lavest styrke, og så øke intensiteten uke for uke til du når maks nivå, og så utføre 12 behandlinger på dette nivået for best mulige resultater.

Klikk her for å starte din behandling med Alvaskin IPL

3. Følg behandlingsplanen

Napping med pinsett

Konsistens er nøkkelen for å oppnå de beste resultatene med Alvaskin IPL.

Etabler en behandlingsrutine ved å bruke enheten en gang i uken i totalt 12 uker

Denne tidsrammen gjør at IPL-teknologien gradvis kan forstyrre hårvekstsyklusen, noe som til slutt fører til langvarig reduksjon av hårvekst.

Tips: Sett inn en påminnelse i kalenderen din for samme dag hver uke, på denne måten vil du definitivt ikke glemme og ved et uhell hoppe over en behandling.

Klikk her for å starte din behandling med Alvaskin

4. Det er viktig å ha realistiske forventninger og tålmodighet

Napping med pinsett

Mens noen kan begynne å se resultater etter noen uker med bruk av Alvaskin IPL-enheten, kan andre trenge å fullføre hele 12-ukers behandlingen for å se betydelig reduksjon i hårvekst.

Ikke bli motløs hvis du ikke opplever umiddelbare resultater - vær tålmodig og vedholdende i behandlingsrutinen din.

Husk at reisen mot hårfri hud er verdt ventetiden.

Tips: Ikke bli demotivert av andres resultater. Vi har alle forskjellig hårvekst, og kroppen fungerer i et annet tempo.

Klikk her å skaffe deg ditt IPL-apparat i dag

5. Nyt sluttresultatene

IPL laserhårfjerning

Når du har fullført 12-ukers behandlingsplanen, vil du glede deg over å oppdage at huden din er vakker, glatt og fri for uønsket ansiktshår.

Si farvel til frustrasjonen med uønsket ansiktshår og omfavne selvtilliten som følger med det.

Du trenger ikke lenger bekymre deg for at mustasjen din vises under sommersolen - du kan nå nyte hvert øyeblikk uten å nøle.

Tips: Ikke glem at for å opprettholde drømmeresultatene dine, må du fortsette å gjøre én behandling i måneden eller annenhver måned.

Klikk her for å bli hårfri om 12 uker

Klar for et hårfritt, smertefritt liv? Kjøp din Alvaskin i dag!

Nå som du vet hvor enkelt det er å bli kvitt ansiktshår med Alvaskin IPL, er det på tide å skaffe deg ditt eget apparat.

Si farvel til dyre klinikkbesøk og si hei til bekvemmeligheten med behandling hjemme.

Transformér hudpleierutinen din og få selvtilliten tilbake med et glatt og hårfritt ansikt.

Besøk vår nettside nå for å lære mer om Alvaskin IPL-enheten og start reisen mot et ansikt fritt for uønsket hår i dag.

Psst! Husk at du har 90-dagers hårfrigaranti med Alvaskin IPL. Det gir deg muligheten til å utføre en hel behandling med apparatet og hvis ikke du er fornøyd så kan du returnere den og få full refusjon,  

Kjøp ditt IPL-apparat i dag

Lurer du på noe?

Dersom du har spørsmål angående Alvaskin, behandlingen, hvilke områder som kan behandles, frakt, retur eller andre ting er det bare å kontakte oss.

Vi er tilgjengelige på e-post: hello@alvaskin.com

Klikk her for å kreve din 30% rabatt på Alvaskin