Les denne før du fjerner hår i ansiktet igjen ... – Alvaskin

BEAUTY 24

Bestill

Om oss

Kontakt

Les denne artikkelen før du fjerner hårvekst igjen! Dette er den nyeste og beste måten å bli kvitt uønsket hårvekst for alltid  – uten klinikk ...

For 23 timer siden | Line fra Alvaskin

Sammendrag: De fleste av oss har blitt fortalt tradisjonelle hårfjerningsmetoder er det man skal bruke. Men visste du at det kan faktisk være skadelig for huden, dyrt for lommeboka og unødvendig?

Det er grunnen til at et norsk selskap selger et genialt produkt for å stoppe behovet for tradisjonell hårfjerning fullstendig – helt trygt og enkelt. Fordi apparatet får kroppshåret ditt til å stoppe og vokse. 

Og det virker som kvinner over hele verden har sluttet med barbering, voksing, epilering – og det ser ut til å høre til fortiden ...

Sliter du med uønsket hårvekst på kroppen eller i ansiktet? Vil du helst ikke ha noe hårvekst i hele tatt? Og er du lei av å barbere, vokse eller nappe bort de hårene hele tiden? Og nå er frustert og vurderer å gi opp?

Har du brukt tradisjonelle metoder som barberhøvler eller voksing, bare for å finne ut at hårveksten kommer tilbake, tykkere og mørkere enn før?

Vel, da bør du lese videre før du blir helt avhengig av å fjerne hår hver eneste dag ettersom hårveksten din øker med alderen ...

For først, la oss være ærlige om situasjonen din. Hvis du fortsetter å fjernene hårene med barbering, voksing og napping, så vil håret alltid vokse ut igjen – det er en naturlov.

Men det du ikke vet er at den mengden du fjerner i dag er bare starten. Med alderen vil du få hårvekst på mange steder på kroppen og i ansiktet (såkalte heksehår) .

Ikke nok med det. Du vil også oppleve at du får gradvis mer hårvekst der du har det i dag. I tillegg vil en del av de fine og lyse hårene bli til såkalte terminalhår – sorte og tjukke hår.

Alt dette skyldes at kvinners kropper endrer seg med alderen. Andelen østrogen går ned, og testosteron utgjør mer av den hormonelle balansen, og en av ulempene er hårvekst.

Og da skjønner du kanskje hvorfor det å barbere vekk de hårene i dag er litt som å kappe hodet av et trehodet troll – med tiden blir det bare mer, men det går greit nå ...

Derfor må ta et valg, vil du fortsette som før eller prøve å fjerne rotårsaken til all uønsket hårvekst for godt?

For det finnes et liv hvor du kan våkne glattbarbert hver eneste dag uten et uønsket hårstrå på hele kroppen som følge for at du bestemte deg for å ta et grep.

Det betyr at du uten bekymringer kan gå i kjole med glatte legge, dra på stranda med hårfri bikinilinje og se deg i speilet uten å tenke på å nappe bort små hår først.

Alt dette skyldes at kvinners kropper endrer seg med alderen. Andelen østrogen går ned, og testosteron utgjør mer av den hormonelle balansen, og en av ulempene er hårvekst.

Og da skjønner du kanskje hvorfor det å barbere vekk de hårene i dag er litt som å kappe hodet av et trehodet troll – med tiden blir det bare mer, men det går greit nå ...

Derfor må ta et valg, vil du fortsette som før eller prøve å fjerne rotårsaken til all uønsket hårvekst for godt?

For det finnes et liv hvor du kan våkne glattbarbert hver eneste dag uten et uønsket hårstrå på hele kroppen som følge for at du bestemte deg for å ta et grep.

Det betyr at du uten bekymringer kan gå i kjole med glatte legge, dra på stranda med hårfri bikinilinje og se deg i speilet uten å tenke på å nappe bort små hår først.

Men du tenker kanskje at man må dra på klinikk og gjøre permanent hårfjerning med laser til en sværtkostbar pris?

Det var før. Nå finnes det et apparat som er egnet for hjemmebruk og som koster 10 % av det klinikker tar for likt resultat!

En tur til hudlegen snudde alt ...

Jeg husker godt når jeg var i dine sko. Jeg var så lei av å barbere meg at jeg var villig til å prøve alle andre metoder for å se om jeg likte de bedre.

Epilering, voksing, sugaring – you name it. Jeg prøvde alle metodene, og de var enten vonde, dyre eller ga meg inngrodde hår, irritert eller rød hud …

Etter å ha prøvd alt dette, så var lommeboka litt tynnere, men frustrasjonen enda større. Skulle jeg virkelig være slave til barbering resten av livet?

Det ble så ille at jeg faktisk spurte hudlegen når jeg først var der. “Finnes det noe på resept mot hårvekst?”. Og da fortalte han om et norsk selskap …

Dette norske selskapet selger et apparat som lar deg gjøre samme behandling som laserklinikker hjemmefra helt trygt, veldig effektivt og ikke minst veldig billig.

Hva er det vi prater om?

Dette apparatet heter Alvaskin. Det er en innovasjon som selges av et norsk selskap i tråd med strenge dermatologiske retningslinjer og krav til sikkerhet.

Apparat sender små lyspulser ned mot hårsekkene du har under huden, og de varmes deretter opp så mye at de går i dvale – helt smertefritt for deg.

Og ikke bare gjør apparatet en like bra jobb som klinikkene, men den gjør det helt trygt og til 10 % av prisen det koster hos de å behandle ett område.

Derfor kan du endelig ta farvel med uønsket hårvekst for alltid og få silkemyk hud med kjennes glatt og deilig ut.

Eksperten: Den beste måten å stoppe hårveksten på?

Vi har snakket med en ekspert som har gjort sin vurdering av Alvaskin. Hun har lang erfaring fra klinikkbransjen, og kjenner derfor godt til slike apparater fra før.

Derfor har hun testet apparatet i en periode. Hun har selv uønsket hårvekst under armer, på legger, bikinilinje og i ansiktet.

Det første hun la merke til var hvor effektivt apparatet stoppet hårveksten. Etter bare 3-4 ganger så stoppet mange av hårene å vokse ut igjen – spesielt i ansikt og legger.

Det andre var at apparatet var svært trygt, smertefritt å bruke og alle sikkerhetshensyn var tatt for å være egnet for hjemmebruk. Så dette kan alle bruke uten problemer.

Til slutt gjorde hun en vurdering av prisen.

Hun synes prisen var ekstremt billig sammenlignet med hva hun vet du må betale for det likt resultatet hos laserklinikk. Spesielt når det er egnet for privatpersoner.

Til slutt fikk jeg en oppsummering som fortalte hva hun syntes var spesielt med apparatet og verdt å trekke frem: 

 ✅ Permanent hårfjerning som stopper hårveksten som klinikken til 10 % av prisen.

 ✅ Klinisk bevisst teknologi, så du kan være sikker på å få maksimal effekt.

 ✅ 100% trygg og sikker, og over 25 år med forskning sier den er helt trygg å bruke.

 ✅ Enkel å bruke og vedlikeholde, bare sett den mot huden og trykk "Zap".

 ✅ Miljøvennlig, sparer mye avfall fordi du kan slutte med barbering og voksing.

 ✅ Veldig kompakt, passer lett i vesken eller sekken, så du kan gjøre det overalt.

 ✅ Brukbar for alle kvinner og menn, teknologien passer for de fleste.

Produktet kom i en eksklusiv og elegant pakke sammen med en bruksanvisning som er på norsk og svært lettlest.

I tillegg satt hun pris på at Alvaskin tilbyr alle kunder en 90-dagers pengene tilbake-garanti hvis man ikke blir 100% hårfri, og det uten noen vilkår – det er bra service!

Noen kunder vil nok være skeptiske, så da er det fint med en slik garanti, så de ikke har noe å tape på å tørre å prøve den.

Og under kan du se hvilke permanente resultater du kan forvente å få i løpet av få behandlinger med Alvaskin-apparatet.

Stopper hårene for alltid

Se hvilke resultater våre kunder har fått på ulike deler av kroppen - fra topp til tå. Synlige resultater inntreffer normalt etter kun 3 uker.

98% anbefaler Alvaskin til venner etter å ha brukt det

Allerede har over 30.000 kvinner i Norge kjøpt Alvaskin-apparatet, og 5-stjerners anmeldelsene strømmer inn hver eneste dag, så Alvaskin virker å levere på hva de lover – permanent hårfjerning hjemmefra.

Og under kan du se hva fornøyde kunder som har fått stoppet hårveksten for godt skriver om deres forandring med Alvaskin – fra å barbere seg hver dag til aldri igjen.

Og her er noen historier fra kvinner som nå er hårfri!

Det er ikke uten grunn at disse damene forteller om sine opplevelser. De vet så godt hvordan det føles å være avhengig av å barbere seg hver dag, og de vil spre ordet.

Jeg har alltid hatt problemer med uønsket hårvekst i ansiktet. Napping og barbering var bare en midlertidlig løsning på dette evigvarende problemet. Det kom til et punkt hvor jeg vurderte å bruke 20.000kr på å gå til en laserklinikk. Men så ble jeg anbefalt et produkt av en venn som hadde hatt det samme problemet som meg. Og tro meg, livet mitt ble endret for alltid - og nå har jeg INGEN hår igjen i ansiktet mitt og det vokser ikke ut igjen. Jeg elsker det!

- Astrid W. (34 år), Drammen

Epilering, voksing og napping har vært en del av livet mitt siden jeg var i 20-årene. Og etter et lite uhell med et barberblad som endte med mye blod, så har jeg alltid hatt en dårlig følelse når jeg skulle barbere meg. Så jeg har alltid vært på utkikk etter en metode som kan la meg stoppe med det. Og det hele forandret seg nylig da en venn av meg anbefalte meg dette produktet som den beste måten å stoppe hårveksten for evig akkurat som på klinikk til en billig penge.

- Silje D. (39 år), Fredrikstad

Helt siden jeg fikk hårvekst har jeg vært veldig opptatt av å fjerne det. Jeg skjønte tidlig at dette var litt spesielt, og jeg innså at jeg kanskje var litt i overkant nøye. Over tid så har jeg roet litt ned, og innsett av ukentlig barbering holder. Men når jeg kom over dette produktet, så tente den lille hårfjerningsperfeksjonisten i meg. Endelig kan jeg ha helt silkemyk og glatt hud uten hår året rundt uten å gå til klinikk. La meg si deg, jeg ble veldig overrasket over resultatet. Nå føler jeg meg som den mest hårfrie personen på hele jordkloden, og jeg er sjeleglad jeg prøvde dette!

- Celine (29 år), Trondheim

Så, hva koster Alvaskin?

Først, hva koster det å gjøre permanent laserhårfjerning hos en laserklinikk? Å behandle legger hos en klinikk koster normalt 15.000kr fordi du må gjøre 10 behandlinger til 1500kr per gang.

Med Alvaskin kan du gjøre den behandlingen selv, og du kan behandle ansikt, armhuler, rygg, mage, bikinilinje, lår og legger for en pris. Så den burde vel koste 70.000kr? 

Heldigvis koster den ikke i nærheten av det. Men kanskje den burde kostet halvparten av det du betaler for å gjøre det hos klinikk? Kanskje 35.000kr? Neida, ikke det heller.

Den koster kun 10% av den prisen, altså bare 3499kr. Og med det apparatet kan du gjøre laserhårfjerning til minst 70.000kr de neste 10 årene – det er en svært god deal!

Ikke nok med det. Hvis du handler via vår lenke til Alvaskin, så får du ytterligere 30 % rabatt på kjøpet og gratis frakt. I tillegg får du med tre ekstra gaver (e-bok, produktgaranti og ekspressgaranti) med på kjøpet.

Så nå kan du kjøpe Alvaskin til bare 2699kr! Dette gjelder kun via vår lenke, og vi har kun lov å tilby denne prisen til 10 stykker til. Så hvis du vil komme i gang – gjør det nå.

Bestill Alvaskin med 30 % rabatt

Fordeler:

● Trygt og sikkert å bruke

● Kan brukes over hele kroppen.

● Bruker velkjent og effektiv teknologi

● 90 dager hårfri- og pengetilbakegaranti

● Resultater etter kun 3-4 uker med bruk

● Gir permanent hårfjerning for alltid

Tilbyr de pengene-tilbake-garanti eller lignende?

Ja, alle som kjøper Alvaskin får med en 90-dagers pengene-tilbake-garanti som gir deg alle pengene tilbake hvis du ikke blir hårfri innen 90 dager – helt uten spørsmål og med gratis returfrakt. Så det er ingen risiko.

Det betyr at du kan kjøpe produktet, bruke det så mye du ønsker også returnere det helt enkelt til de og få pengene tilbake hvis du ikke blir fornøyd med resultatet.

INVITASJON

Bestill Alvaskin IPL Hårfjerner for kvinner  og spar 1000kr