Les denne før du fjerner hår i ansiktet igjen ... – Alvaskin

BEAUTY 24

Bestill

Om oss

Kontakt

Les denne artikkelen før du fjerner hårvekst igjen! Dette er den nyeste og beste måten å bli kvitt uønsket hårvekst for alltid  – uten klinikk ...

For 23 timer siden | Line fra Alvaskin

Sammendrag: De fleste av oss har blitt fortalt tradisjonelle hårfjerningsmetoder er det man skal bruke. Men visste du at det kan faktisk være skadelig for huden, dyrt for lommeboka og unødvendig?

Det er grunnen til at et norsk selskap selger et genialt produkt for å stoppe behovet for tradisjonell hårfjerning fullstendig – helt trygt og enkelt. Fordi apparatet får kroppshåret ditt til å stoppe og vokse. 

Og det virker som kvinner over hele verden har sluttet med barbering, voksing, epilering – og det ser ut til å høre til fortiden ...

Sliter du med mye uønsket hårvekst på kroppen eller ansiktet? Er du en person som helst ikke vil ha noe uønsket hårvekst på kroppen din?

Har du brukt tradisjonelle metoder som barberhøvler eller voksing, bare for å finne ut at hårveksten kommer tilbake, tykkere og mørkere enn før?

Vel, da bør du lese videre før du blir helt avhengig av å fjerne hår hver eneste dag ettersom hårveksten din øker med alderen ...

La oss være ærlige, du blir aldri kvitt de uønskede hårene med metodene du har brukt så langt. Ja, det er deilig å føle seg nybarbert og stryke sakte over leggen.

Men du gjør bare vondt verre ved å utsette elefanten i rommet. Håret vil alltid komme tilbake igjen og igjen, med mindre du gjør noe nytt for å stoppe dette.

Og nå finnes det en ny måte. En måte å både stoppe hårveksten helt, trygt og uten at det koster skjorta.

Hva er det vi prater om?


Dette nye produktet kalles Alvaskin. En innovasjon som selges av et norsk selskap i tråd med strenge dermatologiske retningslinjer og krav til sikkerhet.

Apparat  sender små lyspulser mot hårsekkene under huden som gjør at de varmes opp og går deretter i dvale.

Ikke bare gjør apparatet en like bra jobb som klinikkene, men den gjør det helt trygt og til 90 % av prisen det koster for å behandle ett område. 

Derfor kan du endelig ta farvel med uønsket hårvekst for alltid og få silkemyk hud med kjennes glatt og deilig ut.

Samtidig som du sparer masse penger sammenlignet med klinikk, og du slipper å kjøpe barberhøvler, voksestrips eller ny eplitatormaskin.

Den beste måten å stoppe hårveksten på?

Så hva sier ekspertene om Alvaskin

Den første tingen som slo ham var hvor skånsom og behagelig apparatet lyspulser føltes mot huden. Den ga ingen smerter, og den var designet og egnet for hjemmebruk, slik at det er umulig å skade seg ved feilbruk som var et kjempepluss - veldig trygg.

Den andre tingen var hvor hårfri og myk huden hans føltes etter at han hadde prøvd apparatet et par behandlinger. Han ble sjokkert over å se håret stoppe å vokse ut igjen, og det med et apparat for privatpersoner til den prisen.

Etter å ha testet den et par uker, så var han nesten litt motvillig når han måtte gi den tilbake til oss, da han gjerne skulle ha fått håret til å stoppe på flere steder ... Men til slutt fikk vi han til å skrive ned det som var unikt med Alvaskin:

 ✅ Permanent hårfjerning som stopper hårveksten som klinikken til 90 % av prisen.

 ✅ Klinisk bevisst teknologi, så du kan være sikker på å få maksimal effekt.

 ✅ 100% trygg og sikker, og over 25 år med forskning sier den er helt trygg å bruke.

 ✅ Enkel å bruke og vedlikeholde, bare sett den mot huden og trykk "Zap".

 ✅ Miljøvennlig, sparer mye avfall fordi du kan slutte med barbering.

 ✅ Veldig kompakt, passer lett i vesken eller sekken, så du kan gjøre det overalt.

 ✅ Brukbar for alle kvinner og menn, teknologien passer for de fleste.

Produktet kom i en eksklusiv og elegant pakke sammen med en bruksanvisning som er på norsk. Med hver bestilling får du alltid en 90-dagers hårfri- og pengene-tilbake-garanti, så du er helt trygg når du kjøper.

Da er du helt sikker på at du endelig kan slutte å fjerne hår for alltid. Merk du kan også dele apparatet med familiemedlemmer, og vi anbefaler å rengjøre mellom bruk.

98% av brukere anbefaler Alvaskin til vennene sine

Jeg har alltid hatt problemer med uønsket hårvekst i ansiktet. Napping og barbering var bare en midlertidlig løsning på dette evigvarende problemet. Det kom til et punkt hvor jeg vurderte å bruke 20.000kr på å gå til en laserklinikk. Men så ble jeg anbefalt et produkt av en venn som hadde hatt det samme problemet som meg. Og tro meg, livet mitt ble endret for alltid - og nå har jeg INGEN hår igjen i ansiktet mitt og det vokser ikke ut igjen. Jeg elsker det!

- Astrid W. (54 år), Drammen

Epilering, voksing og napping har vært en del av livet mitt siden jeg var i 20-årene. Og etter et lite uhell med et barberblad som endte med mye blod, så har jeg alltid hatt en dårlig følelse når jeg skulle barbere meg. Så jeg har alltid vært på utkikk etter en metode som kan la meg stoppe med det. Og det hele forandret seg nylig da en venn av meg anbefalte meg dette produktet som den beste måten å stoppe hårveksten for evig akkurat som på klinikk til en billig penge.

- Silje D. (39 år), Fredrikstad

Helt siden jeg fikk hårvekst har jeg vært veldig opptatt av å fjerne det. Jeg skjønte tidlig at dette var litt spesielt, og jeg innså at jeg kanskje var litt i overkant nøye. Over tid så har jeg roet litt ned, og innsett av ukentlig barbering holder. Men når jeg kom over dette produktet, så tente den lille hårfjerningsperfeksjonisten i meg. Endelig kan jeg ha helt silkemyk og glatt hud uten hår året rundt uten å gå til klinikk. La meg si deg, jeg ble veldig overrasket over resultatet. Nå føler jeg meg som den mest hårfrie personen på hele jordkloden, og jeg er sjeleglad jeg prøvde dette!

- Celine (29 år), Trondheim

Konklusjon: Burde du kjøpe det?

Vil du bli kvitt uønsket hårvekst for alltid? Vil du slutte med tradisjonell hårfjerning? Og vil du få samme resultat som klinikkene gir til 90 % av prisen? Så ja. Alvaskin er den beste og sikreste måten å stoppe hårveksten på. Hvis du fremdeles fjerner hår på den gamle måten og får røde nupper, inngrodde hår og kutt, så ber vi deg om å slutte å skade deg selv og kjøpe dette fantastiske produktet istedenfor før salget utgår.

Normalt koster behandling av kun ett område på klinikk 20.000 kr. Med Alvaskin kan du behandle alle områdene du ønsker, fordi apparatet varer i over 10 år. Derfor er det et kupp å kunne kjøpe denne til kun 3499kr. Akkurat nå kjører de et salg, og har kuttet prisen med 30 % og gir deg gratis ekspressfrakt til kun 2499kr.

Fordeler:

● Trygt og sikkert å bruke

● Kan brukes over hele kroppen.

● Bruker velkjent og effektiv teknologi

● 90 dager hårfri- og pengetilbakegaranti

● Resultater etter kun 3-4 uker med bruk

● Gir permanent hårfjerning for alltid

Ulemper:

● Stor etterspørsel, men ekstremt begrenset lager pga. krigen.

Hvordan kjøper jeg Alvaskin?

Nå som du vet at det eksisterer og hvor fantastisk det er, her er de enkle trinnene:

1.  Vi anbefaler å bestille Alvaskin fra det offisielle nettstedet vårt her.

2. Behandle områdene du har uønsket hårvekst over noen uker.

3. Nyt silkemyk, glatt og hårfri hud.

BEGRENSET TILBUD: Nå med 30% avslag, gratis gaver og med gratis frakt!

Nå kan du spare 90 % av prisen ved å gjøre permanent hårfjerning på egenhånd ...

Klikk for 30% avslag og gratis frakt nå >>>