- Den rimeligste, enkleste og mest skånsomme metoden for permanent hår – Alvaskin

- Derfor velger jeg Alvaskin. Den rimeligste, enkleste og mest skånsomme metoden for permanent hårfjerning! 

Ida har fått en enklere hverdag med Alvaskin. Foto: Ida Gulbrandsen

Av: Maren | Oppdatert: For 4 timer siden

Er du lei av å stadig måtte barbere deg, og irriterer deg over tørr og nuppete hud? Da bør du lese videre! Vi tok en prat med Ida Gulbrandsen som irriterte seg over de samme problemene som deg, men som nå har funnet en fantastisk løsning!

Ida Gulbrandsen
Ida er 42 år gammel, og bor i Sarpsborg sammen med sin samboer, to barn og katten Max. Hun er utdannet spesialvernepleier, og jobber på Kalnes sykehus. Fritiden sin bruker Ida på familie og venner, men hun er også glad i å holde seg aktiv både på treningssenter, i skogen og gjennom yoga. For Ida er det viktig å finne ro og balanse i hverdagen, slik at hun kan pleie både psykisk og fysisk helse.

Vi ønsket å høre mer om Idas erfaringer med Alvaskin® IPL-Laser, og tok en prat med henne.
 Ida var lei av å stadig måtte barbere seg. Hun hadde prøvd det meste av hårfjerningsprodukter: kremer, napping, voksing og barbering, men hun var ikke fornøyd med noen av metodene. Det resulterte i smerter, sår, tørr hud, nupper og ikke minst mye bortkastet tid og penger. I tillegg var alle løsningene kortvarige. Hun var lei, og ønsket seg en mer permanent løsning på problemet.

- Fjerning av uønsket hårvekst tok alt for mye tid og resulterte i tørr og sår hud. Jeg ønsket meg noe som kunne fjerne hårene skånsomt og effektivt slik at de ikke vokste ut igjen. 

Etter en anbefaling fra en venninne bestemte Ida seg for å prøve Alvaskin. Venninnen hadde fortalt at hvis Ida brukte Alvaskin en gang i uka i 12 uker, så ville ikke hårene vokse ut igjen. Etter dette trengte hun kun bruke maskinen en gang i måneden. Hun tenkte først at dette hørtes for godt ut til å være sant, men siden hun var så utrolig lei av å barbere seg valgte hun å gi det en sjans. Det skulle vise seg å være et godt valg!

- Forventningene mine var rett og slett at hårene skulle slutte å vokse ut igjen og at huden skulle føles myk og glatt. Forventningene ble så absolutt innfridd!

Ida elsker sin Alvaskin® IPL-Laser. 

Når Ida startet med sin Alvaskin brukte hun den en gang per uke. Hun så først resultater etter ca. 3-4 uker, og merket hvordan hårene på leggene, overleppen og i armhulen føltes mykere og glattere. Etter å ha behandlet områdene i 12 uker behøver hun kun bruke Alvaskin hver 6. uke for vedlikehold. ida forteller at om du har en hektisk hverdag slik som henne, kan du spare tid, penger og mye frustrasjon på denne maskinen. 

- Min hverdag er rett og slett blitt enklere med Alvaskin.Jeg kan ta på meg en kjole uten å tenke på hårete legger, nupper eller rifter i huden etter barbering.

Ida viser hvordan hun benytter Alvaskin IPL på leggene. 

Ida anbefaler Alvaskin til alle som ønsker å bli kvitt uønsket hårvekst. Hun har allerede begynt å behandle flere områder, og er superfornøyd!

- Jeg er strålende fornøyd med Alvaskin. Huden er myk og glatt i ukesvis. Jeg sparer masse tid, noe som er viktig for meg. Jeg føler meg også mer komfortabel rett og slett. Jeg ble overrasket over hvor enkel maskinen er i bruk og at det ikke gjorde vondt å bruke den.

Dame som holder Alvaskin IPL Hårfjerner.

Alvaskin® IPL-Laser er enkel i bruk, og du ser resultater etter få behandlinger!  

Ida poengterer at alle må få lov å være og gjøre det de er komfortable med, og at det er fint at folk er seg selv. Hun hadde et ønske, som mange andre der ute om å finne en trygg, god og permanent løsning på hårfjerning. Og hun har funnet det! 

- Jeg foretrekker å fjerne uønsket hårvekst og føler meg mest komfortabel og fri med det. Derfor velger jeg Alvaskin. Den rimeligste, enkleste og mest skånsomme metoden for permanent hårfjerning!

Vi ønsker å takke Ida for at hun hadde mulighet til å fortelle oss om sin erfaring med Alvaskin® IPL-Laser. Hvis du har lyst til å bli bedre kjent med Ida kan du følge henne på instagram: @idagulbrandsen1231

Alvaskin® IPL-Laseren til nedsatt pris

Alvaskin IPL er Norges favoritt IPL apparat med over 10.000+ faste brukere i Norge. Med sin hårfrigaranti har du som kunde ingenting å tape.

Sikre deg din Alvaskin® IPL-Laser til nedsatt pris HER.

Les mer om Alvaskin® IPL-Laseren