- En helt fantastisk maskin å bruke til permanent hårfjerning hjemme! – Alvaskin

- En helt fantastisk maskin å bruke til permanent hårfjerning hjemme!

Tina med sin Alvaskin. Foto: TIna Skovdal

Av: Maren | Oppdatert: For 4 timer siden

Er du lei av å stadig måtte barbere deg, og irriterer deg over tørr og nuppete hud? Da bør du lese videre! Vi tok en prat med Ida Gulbrandsen som irriterte seg over de samme problemene som deg, men som nå har funnet en fantastisk løsning!

Tina Caroline Skovdal fra Oslo
Tina er en sprudlende ung dame, som har en hektisk hverdag der hun balanserer jobben som trafikklærer og mor til to barn. Hun liker godt å bake, og tilbringer helst fritiden sin sammen med barna sine. For Tina er det viktig å finne gode løsninger i hverdagen, slik at hun kan bruke tiden sin på det hun ønsker. 

Vi ville gjerne høre om Tinas erfaring med Alvaskin® IPL-Laser, og hun ville gjerne dele sine erfaringer med oss. Hun opplevde selv at hun hadde en hektisk hverdag, der det var lite tid til egenpleie. Hun var lei av dårlige løsninger, og alt stresset med å stadig måtte barbere seg. Heldigvis fikk hun et tips fra en venninne!

- Alvaskin skulle gjøre hverdagen litt bedre med mindre hårvekst, da jeg ikke har tid til å barbere beina og barten hver dag. Spare tid i lengden med andre ord.

Venninnen hadde prøvd Alvaskin, og anbefalte det sterkt. Tina hadde prøvd andre metoder tidligere, slik som barbering og voksing. Huden hennes tålte voksing svært dårlig, og hun opplevde allergiske reaksjoner på huden. I tillegg opplevde hun å få større porer av barberingen, og hun var lei av å måtte bruke så mye penger på barberhøvler. 

Ida elsker sin Alvaskin® IPL-Laser. 

Tina har foreløpig brukt maskinen i fem uker, og hun er superfornøyd! Hun har brukt den ca. 15 minutter på hvert bein, og 5 minutter på barten. Etter fem behandlinger begynte hårene å gro saktere ut og bli tynnere. Hun syns resultatet er mye bedre en det hun forventet.

- Det er en helt fantastisk maskin å bruke til hårfjerning hjemme. Jeg føler meg freshere av å ha mindre hår på kroppen!

Tina er og veldig fornøyd med hvor enkel Alvaskin er i bruk. Du kobler enkelt i kabelen, og trykker på den grønne lampen for å skru den på. Denne kan du også bruke til å velge styrke. Tina har valgt å bruke nivå en. Når du trykker på knappen, kommer det et skarpt lys. Dette gjør at lyspunktbehandlingene går inn i hårsekkene, og reduserer hårveksten. 

- Foreløpig så er jeg superfornøyd, jeg er ikke den som har mulighet eller tid til å barbere meg hver dag, så det her er en helt fantastisk maskin for meg å kunne bruke hjemme. 

Dame som holder Alvaskin IPL Hårfjerner.

Alvaskin® IPL-Laser er enkel i bruk, og du ser resultater etter få behandlinger!  

Tina er veldig fornøyd med at hun valgte å gi Alvaskin en sjanse, og oppfordrer også andre til å gjøre det samme! 

- Jeg anbefaler produktet til de som vil ha langvarig effekt over tid, som ikke orker stresset i hverdagen med barbering og ønsker mindre porer!

Vi ønsker å takke Tina for at hun tok seg tid til å fortelle oss om hvordan Alvaskin® IPL-Laser har endret hennes liv. Hvis du har lyst til å bli bedre kjent med Tina kan du følge henne på instagram:  @tina_caroline_skovdal

Alvaskin® IPL-Laseren til nedsatt pris

Alvaskin IPL er Norges favoritt IPL apparat med over 10.000+ faste brukere i Norge. Med sin hårfrigaranti har du som kunde ingenting å tape.

Sikre deg din Alvaskin® IPL-Laser til nedsatt pris HER.

Les mer om Alvaskin® IPL-Laseren