Remi fikk tilbake selvtilliten med denne permanente løsningen for hårf – Alvaskin

Remi fikk tilbake selvtilliten med denne permanente løsningen for hårfjerning: - Ryggen er hårfri og det endret hele mitt selvbilde!

Remi har fått selvtilliten tilbake med Alvaskin! Foto: Remi

Av: Maren | Oppdatert: For 4 timer siden

Er du lei av å føle deg ukomfortabel på stranda på grunn av uønsket hårvekst? Har du prøvd flere metoder, men er lei og ønsker en permanent løsning på problemet en gang for alle? Da bør du lese videre om hvordan Alvaskin endret livet til Remi, og sørget for at han fikk tilbake selvtilliten! 

Remi fra Fredrikstad
Remi bor i Fredikstad sammen med sin kone Mirjam og deres tre barn på 15,17 og 20. Han er en aktiv og tilstedeværende far, som er veldig involvert i barnas liv. Remi jobber til daglig i Sarpsborg kommune som rådgiver, men er også influencer og svært aktiv på sosiale medier. 

Vi var nysgjerrige på å høre mer om Remis opplevelse og erfaring med Alvaskin ® IPL-Laser, og han ønsket gjerne å dele de med oss. Remi hadde lenge hatt en del plager med uønsket hårvekst, og det var ødeleggende for hans selvbilde. Han følte seg ikke komfortabel med å kle av seg på badestrand og svømmebasseng, og hadde derfor lenge vurdert å finne en løsning på problemet. Denne løsningen var Alvaskin! 

- Jeg har i flere år tenkt at jeg skal ta en laser behandling, men det koster så innmari mye. Dermed har det ikke blitt noe av det. I starten av høsten 2022, kom jeg over et produkt som viste seg å skulle bli min redning!  

Remi hadde tidligere brukt både barbermaskin og høvel, men hadde ikke noen god opplevelse med det. Resultatene varte ikke, og når hårene kom tilbake klødde det og førte til ubehag. Han hadde vurdert å ta kontakt med en klinikk, men prisene på behandlingene stoppet han. Remi kommer så over Alvaskin på sosiale medier, og blir med en gang nysgjerrig og oppstemt. Kunne dette være den permanente løsningen på problemet han hadde strevet med? 

- Jeg roper til konemor og sier yes, nå har jeg funnet et måte jeg vil fjerne håret på ryggen med! Jeg hadde et stort håp om at dette skulle være min store muligheter til en bedre selvfølelse. 

Før og etter behandlingene med Alvaskin.

Remi startet med Alvaskin sammen med kona si, han på ryggen og hun på leggene. På den måten satte de det inn i sin daglige rutine, og i tillegg var dette en form for selvpleie som de to kunne gjøre sammen. Behandlingen på Remis rygg tok ca 15 minutter å utføre. Allerede etter kort tid så Remi resultater.  

- Den gode følelsen er vanskelig og beskrive, men må bare oppleves! Ryggen er hårfri og det endret hele mitt selvbilde. Jeg følte meg som en ny og tør å vise overkroppen i det offentlige rom! 

Remi er superfornøyd med at han ga Alvaskin en sjans!

Remi angrer ikke et sekund på at han tok sjansen og testet ut Alvaskin. Det har gitt han selvtilliten tilbake, og han anbefaler produktet sterkt til både kvinner og menn som sliter med uønsket hårvekst og ønsker en permanent løsning på problemet.  

- Jeg anbefaler Alvaskin til deg son har uønsket hårvekst. Denne er unik og til en god penge får du laserbehandling mange snakker om som få tar seg råd til. Nå har du en unik mulighet med Alvaskin til å få et liv uten uønsket hårvekst. 

Dame som holder Alvaskin IPL Hårfjerner.

Alvaskin® IPL-Laser har endret livet til Remi, og sørget for at han har fått selvtilliten tilbake! 

Remi har nå brukt Alvaskin i fire måneder, og er superfornøyd! Nå bruker han Alvaskin to ganger i måneden, og resultatene er ikke annet enn fantastiske. Remi har endelig selvtillit nok til å kaste trøyen og nyte sola og badestranda til det fulle!  

 - Jeg hadde et stort håp om at dette skulle være min store mulighet til en bedre selvfølelse. Som sagt hadde jeg mye uønsket hårvekst på ryggen som jeg håpet Alvaskin skulle løse for meg. Gjett om den innfridde!

Vi ønsker å takke Remi for at han hadde mulighet til å fortelle oss om sin erfaring med Alvaskin® IPL-Laser. Hvis du har lyst til å bli bedre kjent med Remi kan du sjekke ut bloggen hans her.

Alvaskin® IPL-Laseren til nedsatt pris

Alvaskin IPL er Norges favoritt IPL apparat med over 10.000+ faste brukere i Norge. Med sin hårfrigaranti har du som kunde ingenting å tape.

Sikre deg din Alvaskin® IPL-Laser til nedsatt pris HER.

Les mer om Alvaskin® IPL-Laseren