- Du kommer til å elske denne permanente løsningen for hårfjerning! – Alvaskin

Cathrine er ikke i tvil: -Du kommer til å elske denne permanente løsningen for hårfjerning!

Cathrines hverdag har blitt mye lettere med Alvaskin!. Foto: Cathrine Skjerdal

Av: Maren | Oppdatert: For 4 timer siden

Er du lei av tørr og nuppete hud? Er du lei av å stadig måtte barbere deg? Er du klar for en mer permanent løsning, som fjerner hårene for godt? Vi tok en prat Cathrine som føler på akkurat det samme som deg, og hvordan Alvaskin endret livet hennes! 

Cathrine Skjerdal fra Bergen
Cathrine er 28 år og er bosatt i Bergen sammen med sin datter på 1,5 år. Hun har i flere år jobbet som selvstendig næringsdrivende, men etter årene hjemme i permisjon med sin datter vurderer hun nå å begynne å studere. Cathrine har en travel hverdag som alenemamma. Ved siden av å tilbringe mest mulig tid sammen med datteren din i hverdager, er hun også veldig glad i å reise.

Vi hadde lyst til å høre litt mer om Cathrines tanker og erfaringer med Alvaskin® IPL-Laser, og hun ville gjerne dele de med oss. Siden Cathrine er veldig glad i å reise, var det alltid et strev ved å stadig måtte barbere seg for at hun skulle føle seg vel i bikini. Hun var veldig lei, og etter å ha prøvd det meste som fantes på markedet var hun klar for å finne en permanent løsning. Alvaskin skulle vise seg å være redningen! 

- Jeg hadde lenge hatt lyst til å prøve Alvaskin, men jeg var veldig usikker på om det faktisk funket. Jeg hadde prøvd alt! Alle typer voks, barbering og hårfjerningskrem.

Cathrine hadde virkelig prøvd alt, og hun var lei!

- Jeg forventet egentlig ingenting av Alvaskin for å være helt ærlig, men den har virkelig overrasket meg!

Etter å ha prøvd så mange ulike metoder, var forventningene lave til at noe annet ville fungere. Barbering var det som til nå hadde funket best, men hun var lei av inngrodde hår, sår og røde vonde prikker. Hun valgte allikevel å gi Alvaskin en sjans, og det skulle vise seg å være et lurt valg!

Cathrine under en av behandlingene med sin Alvaskin

Cathrine begynte å bruke Alvaskin på legger, under armene og på bikinilinjen, og hun så resultater etter kun 6 uker. Hun er ikke helt hårfri enda, men det tar mye lenger tid før hårene vokser ut igjen. Cathrine bruker maskinen en gang i uken, og hele behandlingen tar rundt ti minutter. I mens, slapper Cathrine av foran TV-en i sofaen.  

- Jeg hadde en tid innimellom der der jeg ikke var så flink å huske å bruke den, angret hver gang jeg innså at jeg ble nødt å shave meg isteden. 

Cathrine  bruker blant annet  Alvaskin IPL på leggene. 

Cathrine er veldig fornøyd med sin Alvaskin, og den har virkelig overrasket henne! Hun har fått en helt ny hverdag, der hun slipper å bruke tid på å barbere seg hver dag. Ikke bare har Alvaskin spart Cathrine mye tid, det har også spart henne for tørre, vonde og prikkete legger! 

 - Jeg hadde ikke store forventningene for å være helt ærlig, trodde det var for godt til å være sant. Og når noe virker å være for godt til å være sant så er det som oftest det, men det stemmer altså ikke med Alvaskin, den er bare helt sykt god!

Dame som holder Alvaskin IPL Hårfjerner.

Alvaskin® IPL-Laser har fornøyd garanti, og Cathrine er 100% siker på at du vil bli fornøyd!

Cathrine elsker sin nye hverdag som hårfri, spesielt når hun er ute på reisefot og bruker mindre klær. Hun syns det er helt fantastisk å kunne slippe stresset med barbering, og kun bruke Alvaskin en gang i uken og dermed være hårfri for alltid. På spørsmålet om hun vil anbefale Alvaskin til andre, er det ingen tvil på hva svaret er: 

- UTEN TVIL! Du kommer ikke til å angre overhode!

Vi ønsker å takke Cathrine for at hun hadde mulighet til å fortelle oss om sin erfaring med Alvaskin® IPL-Laser. Hvis du har lyst til å bli bedre kjent med Cathrine kan du følge henne på instagram: @cskjerdal

Alvaskin® IPL-Laseren til nedsatt pris

Alvaskin IPL er Norges favoritt IPL apparat med over 10.000+ faste brukere i Norge. Med sin hårfrigaranti har du som kunde ingenting å tape.

Sikre deg din Alvaskin® IPL-Laser til nedsatt pris HER.

Les mer om Alvaskin® IPL-Laseren