Hemmeligheten klinikker hater, men kvinner med aldringstegn og hudprob – Alvaskin

Beforeafter  Aurora (1) (1).webp__PID:2512d9c6-eee2-410a-8630-c2af0bd26fe1

Hemmeligheten klinikker hater, men kvinner med aldringstegn og hudproblemer virkelig elsker!

Beforeafter  Aurora (3).webp__PID:882a9fb1-6d04-4998-9c47-e8ce35dd9246

Line fra Alvaskin 

For 18 timer siden

Er du lei av å se stadig nye tegn på aldring i ansiktet når du ser deg i speilet? Rynker, fine linjer, slappere hud eller mindre glød enn før?

Prøver du å bekjempe aldringstegnene med kostbare anti-aging kremer, serum, som så langt ikke har gitt nevneverdige resultater?

Jeg forstår frustrasjonen du kjenner på. Du ønsker bare så inderlig å finne en løsning som faktisk kan bremse og reverse aldringstegn.

Da kjenner du kanskje litt på følelsen av å ville gi opp den uendelige kampen mot alderdom, som så mange andre kvinner før deg?

Men da må jeg advare deg. For det å overse og ignorere aldringstegnene vil virkelig ikke gjøre dem mindre synlige – tvert imot.

Frustrated woman (1).png__PID:6b9100dd-bddd-4c4f-b80f-9885858e8ace

Å ignorere aldringstegn og ikke gjøre noe, gjør ting bare verre

For hvis du lar være å gjøre noe, så blir fine linjer raskere omgjort til rynker, og den tapte gløden blir til ujevne hudtoner, som får deg til å se eldre ut tidligere enn hva du faktisk er.

Dette kan utløse en ond spiral av misnøye og mindre selvtillit som inntreffer hardere hver eneste gang du ser deg selv i speilet ettersom aldringstegnene bare blir mer og mer synlige.

For mange fører dette til at de tyr til dyre og spontante kosmetiske inngrep i håp om å få tilbake sin unge hud, men disse beslutningene kommer ofte med en høy pris og høy risiko.

Forestill deg en verden hvor du faktisk kan bremse og reversere aldringstegn i ditt eget hjem uten å måtte ty til kostbare kosmetiske inngrep som skjønnhetssalonger tilbyr.

Tenk deg at du kan holde aldringstegnene i sjakk, få tilbake gløden i huden din, og rynker og fine linjer er redusert – alt dette mens du fortsatt eldes med verdighet.

Forestill deg en tilværelse der huden din ikke bare ser sunn ut, men føles revitalisert, og du stråler av selvsikkerhet fordi du vet at du er den beste versjonen av deg selv.

Dette er ikke lenger en fjern drøm. Med den rette løsningen kan dette bli din virkelighet.

Untitled design.jpg__PID:4be8e403-2512-49c6-aee2-b10ac630c2af

Jeg angrer på at jeg ikke fant denne løsningen tidligere

Og min reise til denne virkeligheten begynte for snart 15 år siden, og jeg kan huske det som om det var i går – da jeg oppdaget løsningen.

Det hele startet en sommerdag året jeg fylte 28 år. Venninene mine hadde allerede begynt å få typiske aldringstegn i ansiktet, men ikke jeg.

For i lang tid hadde jeg vært "hun" med det glødende, rynkefrie og stramme ansiktet, og ryktene skulle ha det til at jeg hadde gjort kosmetiske inngrep uten å si det til noen.

Og det hadde jeg ikke gjort. Men jeg skulle om ikke lenge vurdere å gjøre faktisk det, fordi en dag så jeg i speilet at aldringstegnene hadde gjort sitt inntog for alvor ...

I desperasjon ringte jeg min mor og mine venniner og spurte om råd. Etter praten kjøpte jeg anti-aging kremer og serum til bankkontoen min var så og si tom.

Og nå var jeg desperat.

Hver dag inspiserte jeg ansiktet mitt nøye for å se om noen av rynkene, de fine linjene eller den slappe huden hadde blitt noe bedre.

Hver dag var svaret det samme – nei.

Og hver morgen tok jeg frem det nyeste anti-aging produktet jeg hadde kjøpt.

Åpnet krukken med krem, tok litt på fingrene, gne det inn i ansiktet i sirkelbevegelser, tok mer produkt på hendene, gne det inn i huden i sirkelbevegelser, helt til ansiktet var dekket.

Neste dag, gjentok jeg det samme – ingen forbedring, kjøpe produkter igjen og igjen.

Beforeafter  Aurora (2).webp__PID:5cd6882a-9fb1-4d04-b998-5c47e8ce35dd

Et pling, og plutselig var livet mitt snudde opp ned det for alltid

Raskt ble skapet på badet et tydelig symbol på hva jeg slet med. Et skap fylt av skuffelse, for hvert eneste produkt var en påminnelse om at jeg ikke hadde lyktes med å bremse aldringen.

Etterhvert føltes mitt speilbilde som et hån mot innsatsen jeg hadde lagt ned, og jeg var på vippen til å gi opp og bare la aldringstegnene ta helt over ansiktet mitt uten motstand ...

Men min historie endte heldigvis ikke der.

Vendepunktet i min historie, ble en dag hvor jeg innså at jeg måtte bryte ut av denne onde syklusen; mer synlige aldringstegn, kjøp av nye anti-aging produkter og ingen resultater.

Det var da jeg begynte å se på alternativer utover de kremene, serumene og rutinene jeg hadde fått anbefalt av familie og venner.

Og som mange andre i samme situasjon så begynte jeg å vurdere kosmetiske inngrep.

Men jeg innså raskt at det ville koste meg over 20.000 kroner – hvert eneste år resten av livet.

Så det ble et nei. Så da begynte jeg å søke etter alternativer på diskusjonsforum, se videoer på internettet og lese forskningsartikler fra USA.

På et tidspunkt vurderte jeg å importere et produkt fra nettopp USA, men da måtte jeg visst være et selskap, så det ble et nei ...

Og da jeg nesten hadde gitt opp søket etter en løsning, så sa det pling i innboksen min.

Untitled_design_26_1.webp__PID:837e7c73-94c3-4a73-bc08-21aa0be2bea3

Produktet som hjalp meg å få den gamle meg tilbake igjen

"Du MÅ kjøpe dette produktet!" lød meldingen fra en av venninene mine som jeg tidligere hadde søkt råd hos uten hell. 

Jeg var skeptisk. Var dette virkelig sant? Det hun anbefalte sist, hadde jo ikke effekt ...

Det hun anbefalte var et norsk produkt som
lar deg gjøre samme anti-aging behandling som klinikkene, men til en brøkdel av prisen klinikkene tar betalt og du får likt resultat.

For folk flest, så kan dette høres for godt ut til å være sant. Men da var jeg ikke folk flest.

Jeg var desperat, så jeg tenkte “hva er det verste som kan skje?”.

Så jeg bestilte den uten å tenke meg om.

Jeg bare måtte gi den et forsøk. Kunne dette være selve løsningen? Løsningen på alt?

Skeptisk, men håpefull, leste jeg meg opp på forskningen bak produktet, og jeg ble raskt overbevist om at dette kunne fungere.

Og noen dager senere var den i postkassa mi. Jeg åpnet pakken, leste bruksanvisningen og startet på den anbefalte behandlingsplanen.

Og WOW - for et resultat.

Beforeafter  Aurora (1).webp__PID:e4032512-d9c6-4ee2-b10a-c630c2af0bd2

Resultatet sjokkerte ikke bare min mann, men også venninene mine

Etter å ha brukt den bare et par ganger, så ble mannen min og jeg vitne til en forvandling som ingen krem eller serum har klart før.

Begge var i sjokk over effekten den hadde hatt.

Du lurer kanskje på hvor effektiv? Så effektiv at venninene mine ble grønne av misunnelse da jeg møtte de til lørdagslunsj helgen etterpå!

Selv hadde de brukt tusenvis av kroner på inngrep og behandlinger hos klinikker, og plutselig innså de at dette kunne de ha gjort selv, til en mye lavere pris enn det de betalte.

Og da gikk det opp for meg hvorfor klinikker hater dette produktet, da de vil tape masse kunder fremover, fordi man kan gjøre den samme behandlingen hjemmefra til lav pris.

Og raskt begynte jeg å føle meg som hun jeg engang var, da jeg gradvis fikk gløden tilbake, rynkene var mindre synlig og huden var stram igjen. Og da begynte jeg å anbefale den til alle.

Så tro meg, jeg vet akkurat hvordan du har det, og derfor skal jeg avsløre produktet som forvandlet huden min til det bedre, sånn at du kan gjøre akkurat det samme selv.

Hvilket produkt er det klinikkene hater, men jeg og andre kvinner som vil se unge ut elsker?

Untitled design (3).png__PID:2751f832-ca7b-4e2f-8731-4289c9c46c89

Alvaskin® Aurora: Anti-Aging LED-maske for privatpersoner

Produktet heter Alvaskin® Aurora. Det er en anti-aging LED-maske, og det var produktet som klarte å forvandle ansiktet mitt til det bedre og det etter bare få behandlinger.

Den evner å bremse og redusere aldringstegn ved hjelp av avansert LED-lysteknologi som før kun var forbeholdt skjønnhetsklinikker.

Og aller først anbefalte jeg denne til alle uten egentlig å ha så god grunn utenom å vise de resultatet mitt. Så i etterkant har jeg laget en liten liste for hvorfor jeg anbefaler den:

#1 Klinisk og dokumentert effekt:
Teknologien i Alvaskin® Aurora har blitt forsket på i mange år, og flere vitenskapelige og kliniske studier konkluderer med at denne teknologien effektivt bekjemper aldringstegn.

#2 Du får raske synlige resultater:
Hvis jeg først skal anbefale et produkt vil jeg at de som kjøper det skal raskt se resultater. Jeg så jo resultater etter kun et par behandlinger, og mine venniner opplevde det samme, og jeg det vet jeg andre vil sette pris å oppleve.

#3 Det krever svært lite innsats:
I motsetning til kremer og serum, så krever Alvaskin® Aurora svært lite innsats. Du kan faktisk sove mens du gjør behandlingen, og det vet jeg at alle venninene mine vil elske. For du tar på deg LED-masken, velger behandling også kan du sove i 10-15 minutter.

Oppsummert, så har den klinisk dokumentert effekt, den gir raskt synlige resultater og det krever svært lite innsats å gjøre behandlingen. Derfor kan jeg trygt anbefale deg å kjøpe den.

Untitled-design-_18_ (1).webp__PID:420426d5-0e94-49d8-a1cc-d90a7d120d3d

Og ikke nok med det, jeg nevnte jo at det å gjøre behandlingen går fort, så derfor har jeg laget en liste på hvordan du gjør den:

1) Rens huden:
Sørg for at huden din er ren, tørr og fri for sminke eller kremer før du tar på Alvaskin® Aurora. Dette sikrer at du maksimerer utbytte du får av anti-aging behandlingen hver gang.

2) Still inn Alvaskin® Aurora:
Ta på deg LED-masken og påse at den sitter godt. Velg behandlingen du ønsker å gjøre. For anti-aging velg rødt LED-lys + infrarødt lys.

3) Start behandlingen:
Behandlingen tar 10-15 minutter, og imens kan du gjøre hva du vil, og det jeg pleier å gjøre, er å ta en powernap. Gjenta behandlingen i tråd med behandlingsplanen for best resultat.

Beforeafter  Aurora (1) (1).webp__PID:2512d9c6-eee2-410a-8630-c2af0bd26fe1

Tusenvis av kvinner bruker denne teknologien for å bremse aldring

Og det er ikke bare jeg som er henrykt over mirakuløse resultater med Alvaskin® Aurora.

På internettet er det historier fra kvinner som har delt sin forvandlingsreise med entusiasme i sosiale medier, blogger og i avisartikler.

Basert på alle suksesshistoriene jeg har lest til nå, så ser det ut som kvinner med alle mulige forutsetninger har oppnådd så gode resultater at de har delt det med omverdenen.

Selv var jeg skeptisk til å begynne med, men ble raskt overbevist da jeg så det overveldende antallet positive omtaler fra alle slags kvinner.

Derfor har jeg gjort, det jeg skulle ønske noen gjorde for meg – nemlig å samle omtaler om LED-masken i tekst, bilde og videoformat, sånn at du får samme innsikt som jeg fikk, men uten å lete i timesvis for å finne alt.

Under kan du se omtalene jeg har samlet i videoformat. Her kan du forstå hvor stor forvandling disse menneskende opplevde, ikke bare fikk de yngre hud, men økt selvtilliten og.

Mens for andre er det kanskje viktig å se nøye på bilder for å se forskjellen. Derfor har jeg lagt ved bildene under sånn at du kan enkelt zoome inn å se resultatene selv.

For min del så ble jeg overbevist etter å ha sett og lest alle tilbakemeldingene, og jeg er så glad jeg gikk fra å være skeptisk til å bli sikker. For gud, jeg angret på at jeg ikke fant det tidligere.

Og nå har du faktisk muligheten til å starte din egen forvandling. Oppnå huden alle drømmer om – naturlig glød, stram og rynkefri hud selv etter fylte 30 år, og det resten av livet.

Untitled-design-_18_ (1).webp__PID:420426d5-0e94-49d8-a1cc-d90a7d120d3d

Nå kan du gjøre akkurat som meg for å bremse aldringen for godt

Så, ønsker du både å reversere og bremse aldringstegnene som meg? Nå har du faktisk sjansen, og det til en eksklusiv kampanjepris som kun er tilgjengelig for mine blogglesere.

Men du lurer kanskje på hva prisen er? La oss først sammenligne med hva det koster for en full LED-lysbehandling på en klinikk i Oslo.

En 30-minutters økt koster normalt 590 kr. For en komplett behandling trenger du 15 økter i løpet av fire uker, og da vil det koste deg 8.850 kr for de 4 første ukene.

Deretter må du vedlikeholde resultatene. Det betyr at du må fortsette å gå dit ukentlig, noe som bringer den årlige kostnaden til hele 37.170 kr for det første året.

Etter dette så vil du måtte gå dit ukentlig hvert år, og hvis de ikke øker prisen, som de sikkert vil gjøre med all inflasjonen vi har nå, så må du betale 30.680kr hvert år.

Hva koster Alvaskin® Aurora da? Halvparten? 20.000kr? Lavere. 10.000kr? Enda lavere ...

3.png__PID:27bbe295-fd28-4698-9bd8-4293bdddb90b

Alvaskin® Aurora koster bare en brøkdel av det klinikker tar

Veiledende pris på Alvaskin® Aurora er 5.999kr.

Og akkurat nå kan jeg tilby alle mine lesere ytterlige 30 % rabatt på denne prisen, og gratis frakt hvis du velger å handle i dag, så dette er kun for de som kan bestemme seg raskt.

Så hvis du handler i dag, så får du Alvaskin® Aurora til kun 3.999kr med gratis frakt.

I motsetning til klinikken, så er Alvaskin® Aurora kun et engangskjøp, og for den prisen kan du bremse og reversere aldringstegn så lenge den varer uten at du betaler noe mer.

Og normalt kjører de slike kampanjer i korte perioder, og de gjør dette sjeldent, så hvis jeg var deg, så vil jeg anbefale deg å være rask og ikke gå glipp av denne muligheten.

Husk at hvis du ikke tar grep nå så må du som meg, fortsette den onde syklusen med å bruke anti-aging produkter hver eneste dag i håp om at du kanskje en dag skal få se resultater.

Så mitt råd er å kjøpe Alvaskin® Aurora og opplev den store forvandlingen som alle de andre kvinnene har opplevd før deg, og se frem til forvandlingen som venter deg.

1-166272483082.png__PID:6f50043b-4204-46d5-8e94-89d8e1ccd90a

Følg i mine fotspor, kjøp den samme LED-masken som meg

Er du klar til å ta det første steget mot et yngre og mer glødende ansikt? Alt du trenger å gjøre er å følge lenken litt lengre nede.

Ved å trykke på den lenken vil tilbudet automatisk bli aktivert, og du vil se at førpris var 5.999kr, og for deg er den satt ned med 2.000kr til kun 3.999kr, altså 30% rabatt.

Trykk her for å starte din forvandling

Etter du har trykket på knappen over og er inne på produktsiden så trykker du bare på “Legg i handlekurv” for å gå til neste steg.

Deretter fyller du inn leveringsadressen og betalingsdetaljene dine. Bekreftelsen på ditt kjøp vil umiddelbart bli sendt til din e-post.

Deretter blir Alvaskin® Aurora sendt fra lageret deres i Arendal og det vil ta 2-5 dager  før du får den i postkassa med Posten.

Husk, nå har du sjansen til å forvandle huden din engang for alle, og det er viktig å starte tidlig med å reversere og bremse aldringstegn før de blir verre og ikke mulig å forbedre.

Så stol på meg, ta sjansen på Alvaskin® Aurora og du vil ikke angre. Du vil nok heller angre på at du ikke startet med dette tidligere.

PS! De tilbyr Klarna så du kan prøve først, og betale senere hvis du vil det.

Trykk her for å starte din forvandling

Er Alvaskin® Aurora verdt pengene?
Ja. Ved første øyekast kan det virke som en stor utgift, men den blir for liten, når du sammenligner med hva det koster å gjøre dette hos en klinikk.

Da koster det minst 30.000kr årlig, og for den samme prisen kan du kjøpe nesten 8 x Alvaskin® Aurora. Og den varer i lang tid, så jeg kan med trygghet si at Alvaskin® Aurora er verdt pengene.

Gir Alvaskin® Aurora synlige resultater?
Ja, teknologien i Alvaskin® Aurora er støttet av mange vitenskapelige studier. Forskning viser at LED-lysbehandling har positive effekter på hudens helse, ved å stimulere produksjon av kollagen , redusere betennelser, og behandle tegn på aldring som rynker og fine linjer.

En studie i Dermatologic Surgery fant at LED-lysbehandling signifikant forbedret hudens utseende hos deltakerne, ved å redusere fine linjer og rynker (Russell, B. A., Kellett, N., & Reilly, L. R. (2005).

Hvor raskt vil jeg se jeg resultater?
Hvor raskt du får resultater varierer fra person til person, avhengig av hudtype, alder, og hvilke hudproblemer som behandles.

Noen brukere rapporterer å se forbedringer i hudens tekstur og utstråling allerede etter noen få behandlinger, mens mer signifikante resultater, som reduksjon av fine linjer og rynker, kan ta uker med regelmessig bruk.

Nøkkelen er konsistens bruk over tid, så det er viktig å følge anbefalt behandlingsplan for å oppnå best mulige resultater.

Er det trygt å bruke Alvaskin® Aurora?
Ja, Alvaskin® Aurora er trygt å bruke for hjemmebruk hvis du følger bruksanvisningen.

LED-lys, spesielt i det røde og nær-infrarøde spekteret, er kjent for å være milde mot huden, da de ikke har skadelige UV-stråler som sollys har.

Likevel er det viktig å følge bruksmanualen nøye og starte behandlingen gradvis for å se hvordan huden din reagerer.

De med hudtilstander eller som bruker visse medisiner bør konsultere en hudlege før bruk.

Hva om jeg er uheldig og ikke får resultater?
Heldigvis er selskapet bak Alvaskin® Aurora så trygge på at du vil bli fornøyd, så de tilbyr en 90-dagers fornøydgaranti.

Får du ikke resultater, så kan du sende den tilbake og få alle pengene tilbake. Det kaller jeg god service, og du har ingenting å tape.

Kilder
A study to determine the efficacy of combination LED light therapy (830 nm and 633 nm) in facial skin rejuvenation. Dermatologic Surgery, 31(12), 1199-1204.).

Trykk her for å starte din forvandling