Laserklinikkene hater den og kvinnene elsker den! – Alvaskin

Line fra Alvaskin 

For 23 timer siden

Laserklinikkene hater den og (nå hårfri) kvinner elsker den!

Hvis du er en person som er lei av å krige mot en hær av uønskede hår med bare en ussel barberhøvel, vonde voksestrips eller en pinsett, så er denne artikkelen for deg.

For hvis man ikke fjerner hår regelmessig så vokser det ut en skokk av hår overalt – på leggene, i bikinilinja, under armene og ikke minst såkalte heksehår i ansiktet.

Men visste du at med alderen vil du få enda mer hårvekst enn det du har i dag? I tillegg vil du få hårvekst på steder du ikke har i dag på grunn av hormonendringer.

Så hvis du fortsetter som nå vil du fjerne enda mer hår, oftere og på nye steder (les: ansikt, bryst, mage og rygg).

Dette skjer fordi du med alderen får mer testosteron med alderen. Så her gjelder det å fjerne hårene permanent tidlig for å unngå alle disse problemene.

For du drømmer kanskje om å være helt hårfri. Sånn at du kan våkne hver dag og være glattbarbert uten å ha barbert deg?

Spontan tur på stranda? Det går fint. Gå i klær som viser legger? Null problem. Dra på treningsstudio i topp? Du er klar.

Og den virkeligheten er mulig i dag uten behov for å gå til en laserklinikk ...

Laser Clinic.webp__PID:b912b8c1-228f-4739-8fb7-23f4af359af8

Apparatet som endret alt for meg, og som jeg skjønner laserklinikkene hater.

For lenge siden var jeg i dine sko. Så jeg hvordan du har det. Og det skulle ta meg 15 år før jeg tok grep.

Før den tid så levde jeg et liv som handlet om å barbere seg – mye.

For dagen mine da startet med at når jeg skulle dusje om morningen, så tok jeg en titt på kroppen for å se om jeg trengte å barbere noe. Og svaret var som alltid ja, og da var barberingsprosessen i gang ...

Klar, ferdig, gå ... Fram med barberhøvel og barskum. Skyll høvelen i varmt vann, påfør skum på området, barber med høvelen til hårene er borte. Skyll i vasken og gjenta på neste område ... Ny dag, gjør det samme på nytt – igjen og igjen.

Men selv om jeg klarte å holde hårene unna, så var selvfølelsen på vei ned og frustrasjonen på vei opp. For innerst inne visste jeg at jeg måtte komme meg ut av dette hamsterhjulet med meg og hårene.

Og en dag så merket jeg at jeg hadde fått nye hår som jeg ikke hadde fått før. Det var i ansiktet, brystet og på magen. Da innså jeg at dette ble for mye for meg.

Nå må jeg bryte ut av dette, tenkte jeg.

Untitled-design-_1_.webp__PID:8634500c-f225-48f2-a065-158d265ce81b

Derfor begynte jeg å se etter løsninger som kunne stoppe hårveksten for godt for å få opp selvfølelsen igjen.

Som alle andre så startet jeg å se hva det kostet hos en laserklinikk. Og jeg fikk bakoversveis. For å stoppe hårveksten på leggene skulle de ha minst 20.000kr (!).

Det ble et nei. Så da begynte jeg å lese gjennom uttallige forumtråder, så på masse TikTok-videoer, prøvde å lese noen forskningsartikler og vurderte et øyeblikk å importere produkter fra USA, men da måtte jeg være et selskap ...

Så når jeg da nesten hadde gitt opp, så sa det pling i innboksen min. "Du MÅ kjøpe dette apparatet" lød det fra min vennine som jeg hadde fortalt dette til.

Jeg var skeptisk. Er det virkelig sant?

Det hun anbefalte var et norsk apparat som lar deg gjøre permanent hårfjerning hjemmefra til 10% av prisen ...

Det høres for godt ut til å være sant? Ja, for folk flest. Men jeg var ikke folk flest. Jeg var desperat etter å bli kvitt hårene.

Så noen dager senere dukket apparatet opp i postkassen min. Hva er det verste som kan skje, tenkte jeg. Så jeg fulgte instruksen og gjorde behandlingen.

armhule-648c5cbada0a7.webp__PID:b12c1ed0-fe8b-4b50-9e3a-78937f916663

Bilde: Førbildet viser hvordan jeg vanligvis ser ut etter en dag. Etterbilde viser hvordan jeg ser ut etter 12 uker siden sist barbering (!).

Og wow – for et resultat.

Du lurer kanskje på hvor effektiv? Så effektiv at venninene mine som hadde betalt i dyre dommer og brukt mye tid på permanent hårfjerning hos laserklinikk ble rett og slett grønne av misunnelse!

Og det med god grunn. Apparatet hadde stoppet hårveksten min. Det vokste ikke lengre hår i armhuler, legger, ansikt, bryst eller mage.

Endelig hadde jeg seiret over hårene, og ikke minst laserklinikkene – jeg hadde klart det selv til en brøkdel av den prisen.

Jeg hadde jo gjort det samme som de dyre laserklinikkene hjemmefra. Og da forstår jeg godt hvorfor de hater dette apparatet, fordi vil tape masse kunder fremover. 

Men det stoppet ikke meg fra å feire. Så jeg tok alle barberhøvlene jeg hadde og kastet de engang for alle i søpla.

Så jeg vet godt hvordan du har det nå, og jeg vet også hvordan du kan komme deg ut av dette.

Derfor trenger du virkelig det apparatet jeg skal fortelle om i neste avsnitt.

Så, hvilket apparat er det laserklinikkene hater, og hårfri kvinner (og jeg) elsker?

Apparatet som stoppet hårveksten min er Alvaskin® IPL-laserhårfjerner.

For å stoppe hårveksten så barber du først vekk hårene, også setter du den til huden og trykker på "Zap"-knappen.

Da sendes små, trygge og skånsomme lyspulser ned i hårsekkene under huden. Selve lyspulsen er smertefri og ufarlig for deg, men hårsekkene dør av dette. 

Deretter gjentar du dette for hvert område på kroppen du ønsker å stoppe hårveksten på. Du kan bruke den overalt hvor hår vokser – til og med der nede.

I tillegg slipper du lengre å tenke på barbering eller voksing igjen, fordi hårene ikke vokser ut. Du kan også glemme inngrodde hår, røde nupper og irritert hud som følge av barbering.

Så, hvilke resultater har andre som har brukt Alvaskin oppnådd? Under kan du se hvilke resultater andre har fått, og det etter-bildet er lenge etter sist barbering.

Stopper hårene for alltid

Se hvilke resultater våre kunder har fått på ulike deler av kroppen - fra topp til tå. Synlige resultater inntreffer normalt etter kun 3 uker.

Over 30.000 kvinner har allerede valgt Alvaskin istedenfor laserklinikken

Det virker som laserklinikkene begynner å merke konkurransen fra Alvaskin. For de har mange 5-stjerners anmeldelser både på nettsiden og Trustpilot.

Mange verifiserte kunder har også lagt igjen bilder av seg selv med apparatet og hvor fornøyde de er med å slutte med barbering, voksing og napping.

I tillegg har mange skrevet om sin historie hvordan de gikk fra å være skeptisk til å bruke det, også nå være fullstendig hårfri etter å ha brukt den.

Hvis du også ønsker å bli permanent fri for hårvekst som meg, så kan du det nå!

Så hvis du føler deg klar til å investere i en Alvaskin® IPL-laserhårfjerner, så har de nå en kampanje for alle som ønsker å stoppe hårveksten permanent nå.

Vi vet jo fra før at permanent hårfjerning hos laserklinikk koster 20.000kr. Hva tror du Alvaskin koster? Halvparten? Faktisk enda mindre, og du kan bruke den i 12 år.

Veiledende pris på Alvaskin er 3899kr, men akkurat nå har de satt ned prisen med hele 30 % rabatt og innført gratis frakt. I tillegg får alle nye kunder med gratisgaver verdt hele 696kr.

Du betaler nå kun 2699kr.

Alvaskin er kun en engangskostnad, og for den prisen kan du stoppe hårvekst på hele kroppen til deg selv og andre. Så hvis det ikke er en god deal, så vet ikke jeg.

Normalt kjører de slike kampanjer i korte perioder, og de gjør dette sjeldent. Så jeg vil anbefale deg å være rask for å ikke miste denne gode muligheten.

Husk at hvis du ikke tar grep nå så må du som meg, fortsette å barbere deg hver eneste dag. På med skum, barber bort og gjenta for hvert område – hver dag.

Så mitt råd er å kjøpe Alvaskin® IPL-laserhårfjerner og opplev forskjellen på et liv uten barbering og et med.

PS: De er så sikre på produktet sitt at de tilbyr 90-dagers pengene tilbake-garanti for alle kunder. Så du kan prøve apparatet helt uten risiko i hele 3 måneder!

Prøv Alvaskin® til 2699kr + fri frakt

Hvor raskt vil jeg se resultater hvis jeg prøver den?

De jeg kjenner sa de så synlige resultater allerede etter få uker. Fullstendig hårfrihet oppnådde de fleste normalt etter 12 behandlinger, og det tilsvarer 12 uker med bruk én gang i uka.

Er det trygt å bruke?

Ja. Teknologien er forsket på i 25 år og den er helt trygg å bruke i følge forskning og TV2 Hjelper Deg. Det er samme teknologi som laserklinikkene, men regulert ned for å være trygt for privatpersoner å bruke.

Hva hvis jeg ikke blir hårfri?

Hvis du ikke får resultatene du forventer, så kontakter du kundeservice, og sender apparatet i retur og får alle pengene dine tilbake uten spørsmål/vilkår.

Hva er neste steg for å bli hårrfri?

1) Gå på nettsiden deres og bestill apparatet før kampanjen stenges.

2) Motta pakken i posten og les instruksjonene før du bruker den.

3) Zap huden din med apparatet og se hårene slutte å vokse ut over tid.