Prøv Alvaskin IPL i 90 dager | Gratis returfrakt

Prøv Alvaskin IPL i 90 dager

Vi i Alvaskin forstår vi at det kan være vanskelig å stole på et produkt som høres for godt ut til å være sant. Dette er årsaken til at vi er stolte av å kunne gi deg vår 90 dagers pengene tilbake garanti som lar deg få 100% av pengene tilbake dersom du ikke opplever gode resultater med vårt produkt.

Kontroller at den detaljerte brukerhåndboken leses grundig og forstås. Hvis Alvaskin IPL ikke er brukt riktig, og som instruert, vil refusjonen ikke bli godkjent. Vi forbeholder oss retten til å avvise refusjon dersom apparatet ikke er brukt som anbefalt. Den største avgjørende faktoren for en vellykket behandling er å bruke den konsekvent, som anbefalt, og for den anbefalte tidsperioden som er 12 uker. I tillegg ha brukt tilstrekkelig med intensitet på Alvaskin IPL.

Portokostnader for å sende Alvaskin IPL tilbake til oss etter godkjent refusjon er det fulle ansvaret til kunden. Vi anbefaler å returnere Alvaskin IPL  via sporbar post. Vi kan ikke garantere at alle returvarer vil nå oss, med mindre de spores. Vi ber alle kunder om å tillate opptil 7 virkedager for at returen skal behandles.

Dette er kravene for å få pengene tilbake:

Vi refunderer alle beløp så fort varen er tilbake på lager og søknad om refusjon er godkjent. Returinformasjon oppgis fra support og pengene tilbakebetales til brukt betalingsmåte.

  1. Du må ha brukt Alvaskin IPL i minst 60 dager fra leveringsdatoen.
  2. Du må ha gjort minst 9 behandlinger med Alvaskin IPL på et område.
  3. Du må ha fulgt bruksanvisningen og brukt apparatet som anbefalt.
  4. Du må sende søknaden innen 90 dager fra du mottok Alvaskin.
  5. Hvis søknaden oppfyller kravene, så refunderer vi beløpet du har betalt.

Har du noen spørsmål? Ta kontakt med vår support på mail: hello@alvaskin.com