Hva er IPL hårfjerning? – Alvaskin

Skrevet av Stine Hallsten |  4 minutter lesetid

Hva er IPL hårfjerning?

Iflere år har IPL hårfjerning vært en hemmelighet som har vært godt bevart av de som jobber på klinikker som tilbyr fjerning av hår med laser. Nå som denne hemmeligheten er ute for folk flest, så har allerede flere millioner verden over brukt IPL hårfjerning for å få glatt og silkemyk hud trygt, enkelt og til en fornuftig investering.

Vi ville ikke ha utviklet Alvaskin IPL Hårfjerner med mindre vi var helt sikre på at IPL var fremtiden for hårfjerning. Nå som fremtiden er her, så skal vi svare på hvordan IPL hårfjerning fungerer, hvem fungerer IPL hårfjerning godt for, og hvordan føles det? La oss gå gjennom disse spørsmålene.

Trygg lysbasert hårfjerning med IPL

IPL. Det står for intens pulserende lys, og apparater for hjemmebruk anvender en veldig svak puls av lys mot hårsekken under huden. Dette gjør hårsekken går i hvilemodus som gjør at håret vil stoppe å vokse i det området du bruker det på så lenge man fortsetter å bruke apparatet.

Silkemyk. Den silkemyke og glatte huden varer i lang tid. Etter flere år med forskning så kan Alvaskin IPL Hårfjerner gi deg åtte uker med hårfrihet etter bare de fire første ukene med behandling.

Bikiniområdet. Apparatet kan brukes på flere steder enn armer, legger og ansikt. Det kan trygt brukes i bikiniområdet og andre steder. Dette kan bytte ut behovet for barberhøvler, voksing og epilatorer.

Hvordan fungerer IPL?

La oss gå gjennom detaljene omkring hvordan IPL hårfjerning fungerer. Takket være et pigment i håret som kalles melanin så kan IPL hårfjerning fungere. Dette lar hår ta opp varmen fra lys. IPL hårfjerning stimulerer hårsekkene i huden og putter de i hvilemodus. Dette gjør deg silkemyk, hårfri og gjør huden din glatt.

Så, hvordan gjør du IPL hårfjerning hjemme? Vi skal fortelle deg hvordan du gjør det med Alvaskin IPL Hårfjerner.

Lysbasert hårfjerning gjør hårfjerning skånsomt med Alvaskin IPL Hårfjerner.

Å behandle kroppen med Alvaskin IPL Hårfjerner er enkelt. Nedenfor har vi skrevet ned de fire stegene du må gjennom for å gjøre en behandling.

Hår. Start med å fjerne håret fra området du ønsker å behandle. Eksempelvis ved barbering, voksing eller epilator. Påse å gjøre det grundig for best resultat.

Intensivitet. Velg intensiteten du ønsker på Alvaskin IPL Hårfjerner for din hud. For best mest resultat anbefaler vi å prøve litt høyere enn det du først tenker.

Blink. Trykk på knappen for å behandle området og da vil det komme et ufarlig lysglimt. Nå har du sendt en lysbølge mot hårsekkene i huden som snart vil gå i hvilemodus.

Neste. Beveg til neste området med Alvaskin IPL Hårfjerner og gjenta steg Blink til du har behandlet det området du ønsket å behandle.

Før Alvaskin IPL Hårfjerner langs etter området du ønsker å behandle.

Det går raskt å behandle kroppen. Det tar mindre enn 10 minutter å behandle de områdene du ønsker med Alvaskin IPL Hårfjerner. Eksempelvis dine legger. Så fort hårene stopper å vokse ut så kan du vedvare behandlingen og slutte å barbere området.

For å se raske resultater tidlig så anbefaler vi å bruke Alvaskin IPL Hårfjerner hver uke i en måned og deretter sjeldnere. Etter du er ferdig så vil det kun være nødvendig én gang per 1-2 måned.

Fungerer IPL på alle typer kroppshår?

Nesten alle typer kroppshår. Du kan bruke Alvaskin IPL Hårfjerner til å fjerne hår på leggene, underarmene, bikinilinje og i fjeset. Den er lett og smidig som gjør at du kan enkelt nå disse områdene og behandle de på en optimal måte. Muligheten til å endre styrkenivå gjør at du kan behandle ulike områder med forskjellig styrke, slik at du får riktig lyspulsnivå på riktig sted.

Armer, legger og mage
Tid å behandle: Ca 15 minutter.
Normal suksessrate: 90 %

Bikinilinjen
Tid å behandle: Ca 2 minutter.
Normal suksessrate: 82 %

Underarmer
Tid å behandle: Ca 5 minutter.
Normal suksessrate: 87 %

Ansikt
Tid å behandle: Ca 1 minutt.
Normal suksessrate: 91 %

Resultatene ovenfor krever at du har ledningen i apparatet og har på den høyeste styrken.

Hvem kan bruke IPL hårfjerning hjemme?

Et spørsmål vi hører mye er "fungerer IPL på min hud eller for min hårfarge?". IPL hårfjerning er veldig effektiv på en bredt utvalg av hårfarger og hudfarger med noen unntak.

Unntakene er hårfargene som er oransje, lys gul eller grå. Årsaken er at de har for lite pigment og melanin i seg, og vil derfor ikke bli satt i hvilemodus når man behandler de, og du vil derfor ikke oppnå optimale resultater.

For hudtoner så passer den for lys hud og lysebrune toner, men ikke for de mørkere hudfargene.

Dersom du har en hudtone som ikke egner seg for IPL er det viktig at du ikke bruker apparatet. Dette er viktig fordi mørk hud inneholder mer melanin som absorberer mer enn den trygge og anbefalte mengden lysenergi fra apparatet.

Konsekvensene ved bruk av IPL på mørk hud er ubehag og forbrenning av hudoverflaten.

Se denne oversikten for egnet kroppshårfarge og hudtone for IPL.

Gjør IPL hårfjerning vondt?

Nei, det gjør ikke vondt. Alvaskin IPL Hårfjerner har blitt brukt av flere tusen kvinner, og vi har i dialogen med de aldri hørt noen rapportere om noe smerte. Det du opplever er et lysglimt og en liten sensasjon med hvert blink. Det er alt, og det er når du har på den sterkeste styrken. Det er derfor over 1,5 millioner kvinner over hele verden bruker IPL. Hvem kan si nei til smertefri og langvarig hårfjerning?

Riktig styrke. Nøkkelen er å bruke riktig styrke på Alvaskin IPL Hårfjerner. Du kan velge i mellom fem styrker og i bruksanvisningen finner du en enkel måte å påse at du bruker riktig styrke for deg og din hud og hårfarge.

Følg bruksanvisningen. For å være sikker på et godt resultat anbefaler vi å følge bruksanvisningen nøye. Barber området du skal bruke før anvendelse av apparatet og unngå å behandle det samme området gjentatte ganger. I tillegg er det ikke bra å bruke det på åpenbare ting som på irritert hud, tatoveringer, infeksjoner eller solbrent hud.

Den enkleste, mest effektive måten å fjerne uønsket hår:

Alvaskin® IPL Hårfjerner

2.699 kr

Fjern hår uten barberhøvler, voksing eller dyr behandling i klinikk. Få en silkemyk hud hele året med Alvaskin IPL Hårfjerner.

LES MER OM ALVASKIN IPL