IPL-laser hjemmefra: 5 tips for en perfekt behandling – Alvaskin

Skrevet av Stine Hallsten |  3 minutter lesetid

IPL-laser hjemmefra: 5 tips for en perfekt behandling

Helsekontrollen

Du har nå tatt spranget og gått til innkjøp en et IPL-apparat for å fjerne uønsket hår, gratulerer! Hårfjerning hjemme har aldri vært så enkelt, men det er noen få punkter som kan være greit å ha med seg på søken etter den perfekte hjemmebehandlingen. Med disse tipsene og en kvalitetslaser fra Alvaskin ligger alt til rette for en myk og deilig hud

5 tips for den perfekte laserbehandlingen hjemme

  •  Legg til rette for suksess
  •  Vær tålmodig
  •  Hold deg til behandlingsplanen
  •  Ikke glem å barbere deg
  •  Unngå områder med mye pigment

1. Legg til rette for suksess

Første gangen du skal ta i bruk Alvaskin IPL Hårfjerner er det lurt å ta deg tid til å bli kjent med apparatet og hvordan det fungerer. Tålmodighet de første gangene er nøkkelen, da å skynde seg gjennom en behandling kan resultere i flekker av hår eller lettere irritert hud som følge av feil bruk av apparatet. Det er spesielt viktig å lære seg å bruke de ulike modusene på apparatet. Du kan velge mellom Stamp Mode, Glide Mode eller Auto Mode. Les mer om dette her eller i brukermanualen som følger med produktet.

Les nøye gjennom brukermanualen for å finne svar på hvordan du bruker laseren. Gi deg selv minst 30-45 minutter for å sikre at du har tid til å lese brukerhåndboken din, gjennomfør så behandlingen i ro og mak.

2. Vær tålmodig

I løpet av de første øktene kan du gjerne lære deg å bli kjent med apparatet ved å behandle de store tilgjengelige områdene som for eksempel lår, legger og underarmer. Du må altså ikke behandle hele kroppen samme dag om du ikke ønsker, men husk da hvilke deler av kroppen du behandler. Etter at du da har blitt bedre kjent med apparatet på de enklere områdene kan du videre behandle de litt vanskeligere områdene slik som bikinilinjen og ansiktet. Det kan være fristende å behandle enkelte områder først, men et par runder på de enklere områdene gir deg ferdighetene du trenger for de litt vanskeligere områdene.

Det meste Alvaskin IPL Hårfjerner er at den er helt trygg å bruke på hele kroppen; Armer, skuldre, legger, lår, bikinilinje, ansikt - alt kan behandles med Alvaskin IPL Hårfjerner.

3. Hold deg til behandlingsplanen

Når du fjerner uønsket hår med barbering, voksing eller med laser i klinikk, følger man en tidsplan som gjenspeiler hastigheten på hårveksten og målene dine med hårfjerningen. Laserbehandling hjemmefra med Alvaskin IPL er ingen unntak - for de beste resultatene er det viktig at du gjør behandlinger regelmessig.

Vår anbefalte behandlingsplan innebærer å bruke produkter ukentlig de første tre månedene før du fra måned fire og utover vedlikeholder med 1-2 behandlinger i måneden. Anbefalt behandlingsløp kan du også lese mer om i brukermanualen som følger med produkter eller i dette blogginnlegget.

4. Ikke glem å barbere deg

For at IPL-teknologien skal fungere mest mulig effektivt er det viktig at hårene har en ideell lengde ved behandling. Vi anbefaler derfor at man minimum barberer seg 12-14 timer før man behandler et område for å sikre at håret ikke er for langt. Dette sikrer høyest mulig varmeintensitet når IPL-lyset absorberes i melaninet i hårsekken din, og dermed best effekt. Du bær unngå metoder som fjerner håret ved roten, slik som voksing.

5. Unngå områder med mye pigment

IPL-teknologien fungerer i reaksjon med pigmentet som befinner seg i hårsekken for å sette hårsekken i hvilemodus slik at nye hår ikke vokser ut. Selv om dette er en trygg og effektiv metode for hårfjerning, betyr det også at de mer pigmenterte områdene av huden din vil absorbere IPL-lyset på et dypere nivå, noe som kan føre til irritasjon. Du bør derfor forsøke å unne å bruke laseren på større føflekker og/eller tatoveringer.

Siden mørk hud er mer pigmentert på grunn av en økt mengde melanin i kroppen, bør folk med mørkere hudfarger ikke bruke IPL-hårfjernere. pigmentet som gir huden sin farge. Dette fordi IPL-lyset kan absorberes av huden i stedet får hårene, noe som kan føre til uønskede bivirkninger som hyperpigmentering, brenning eller smerte, og risiko for arrdannelse.

For å sikre optimale resultatet bør du alltid vaske bort sminke dersom du skal behandle ansiktet. Du bør også unngå å gjøre en IPL-behandling for tett opp til perioder hvor du har brukt produkter med mye pigment, slik som selvbruning. Teknologien er ellers effektiv for alle, med unntak av de mørkeste hudtypene, slik at du kan være trygg når du bruker din Alvaskin® IPL.

Nyt alle fordelene Alvaskin IPL gir deg

Ved bruk av Alvaskin IPL hjemmefra, kommer du til å oppleve alle fordelene enkel og kostnadseffektiv hårfjerning gir deg. Du kommer til å kjenne på hvor deilig det er å slippe å tid og penger på barberblader, kjenne på smerter fra voksing eller bruke betale dyre dommer til skjønnhetsklinikker. I stede kan du gjøre Alvaskin til en del av din hårfjerningsrutine samtidig som du kjenner på kvaliteten og resultatene den gir deg. For hver behandling du gjennomfører er du et steg nærmere målet om en silkemyk. Om du ikke alt har gjort den kan du sikre deg din Alvaskin IPL Hårfjerner i dag!

Oversikten over viser vår anbefalte bruk av Alvaskin. De fleste tilbydere har et lignende behandlingsløp.

Den enkleste, mest effektive måten å fjerne uønsket hår:

Alvaskin® IPL Hårfjerner

2.699 kr

Fjern hår uten barberhøvler, voksing eller dyr behandling i klinikk. Få en silkemyk hud hele året med Alvaskin IPL Hårfjerner.

LES MER OM ALVASKIN IPL