IPL-maskin – prøv hårfjerning med laser hjemme | Alvaskin

Hårfjerning – laser hjemme for silkemyk hud

Er du lei av at håret vokser ut like fort som det tar å fjerne det? For et langvarig, silkemykt resultat kan du prøve Alvaskin for hårfjerning med laser hjemme. 

Alvaskin
03. mai, 2022 · 7 min lesetid 

Alvaskin IPL-hårfjerner

Det å fjerne hår er ikke noe nytt. Kvinner og menn har gjort det lenge, og vi bruker mye tid og penger på å få deler av kroppen fri for hår. Årsaken til å fjerne hår skyldes stort sett at vi har hår der vi ikke ønsker å ha det, enten det er på leggene, i nakken, i ansiktet eller andre områder på kroppen.

Fjern uønsket hårvekst

Løsningen for å bli kvitt hår der vi ikke vil ha det, er rett og slett å fjerne det. Det finnes mange hårfjerningsmetoder, og noen av de vanligste er: barbering, voksing, epilering, lys- eller laserbehandling og hårfjerning med krem. 

De ulike metodene har både fordeler og ulemper, men dersom du ønsker en metode for nærmest permanent hårfjerning er det laserbehandling som gjelder. 

Dame som holder Alvaskin IPL Hårfjerner.

FJERN HÅR MED LYS: Med Alvaskin IPL-apparat kan du fjerne uønsket hårvekst med lysbasert behandling.

Hårfjerning med laser og intenst pulserende lys

Håret vokser i sykluser, og har både en vekstfase og hvilefase. Laserbehandling og behandling med intenst pulserende lys (IPL) fungerer ved at en laser eller et bredspektret lys rettes mot hårene som du ønsker å få fjernet. Melaninet i håret absorberer lyset fra laseren, som omgjøres til varme. Ved nok varme fører det til at håret settes i hvilemodus, og hårveksten reduseres.

Oppretthold et silkemykt resultat

Det som er viktig å huske på er at hårene er i ulike faser, slik at du ikke får satt alle hårene i hvilemodus i en og samme behandling. For en vellykket behandling må den gjentas ved jevne mellomrom for å få satt alle hårene i hvilefase for å kunne få og opprettholde et silkemykt resultat.

Tre Alvaskin IPL-hårfjernere som ligger på et rosa underlag og viser lampen med bredspektret lys.

INTENST PULSERENDE LYS: Alvaskin fungerer ved at bredspekteret lys varmer opp hårene og setter de i hvilemodus.

Hva er forskjellen på laser og IPL?

Hårfjerning med laser og IPL fungerer på samme måte: hårene utsettes for lys som igjen omgjøres til varme og setter hårene i hvilemodus.

Laser

Det som skiller de to behandlingene er at laser benytter lys med én bølgelengde. Alt lys går i samme retning – slik at det blir en laserstråle. Laserbehandling utføres på klinikker, da det kreves profesjonelt personell til å utføre behandlingen. 

IPL

IPL står for intenst pulserende lys og benytter bredspektret lys. Det vil si at den benytter lysstråler i flere bølgelengder som går i ulike retninger. Lyset i et IPL-apparat er mindre konsentrert enn i et laserapparat og er mer skånsom mot huden. IPL-behandling kan gjennomføres på klinikk, men også hjemme med en IPL-maskin tilpasset hjemmebruk. Det er kanskje en av de mest effektive hårfjerningsmetodene du kan bruke hjemme. 

Dame som fjerner hår under armene med en Alvaskin IPL-hårfjerner.

ENKELT OG GREIT: Det er enkelt å fjerne hår med et IPL-apparat, også på steder som er vanskelige å komme til.

Hvorfor fjerne hårene hjemme?

Selv om det er flere fordeler med å gjennomføre hårfjerningen på klinikk – som at du slipper å gjøre det selv, så er det også noen ulemper. Det er dyrt og du må tilpasse tiden for hårfjerning etter ledige timer hos klinikken.

Det er flere gode grunner til å fjerne uønsket hårvekst hjemme, og med IPL-laser kan du få til permanent hårfjerning på egenhånd. Nedenfor har vi ramset opp noen av fordelene med å gjøre IPL-hårfjerningen hjemme. 

Dame som fjerner hår på leggene hjemme med IPL-maskin.

LAG EGNE RUTINER: Med en IPL-maskin tilpasset hjemmebruk kan du utføre behandlingen akkurat når det passer deg. 

Fordeler med å gjøre IPL-hårfjerning hjemme

  • Det er billig (du betaler en engangssum for et IPL-apparat som omtrent tilsvarer summen for én behandling på klinikk).
  • Du bestemmer når behandlingen skal gjennomføres innenfor behandlingsplanen. 
  • Det er en smertefri behandlingsmetode.
  • Du får synlige resultater etter noen få behandlinger (de fleste opplever resultater etter 3 behandlinger). 
  • Det er trygt å bruke teknologien, så lenge du følger bruksanvisningen og bruker styrken som er tilpasset deg. 
  • IPL kan brukes på alle steder på kroppen (blant annet på områder som: legger, lår, bikinilinjen, mage, bryst, rygg, armer, armhuler og ansikt).
Dame som sitter på badet og fjerner hår med Alvaskin IPL-apparat.

FJERN HÅR HJEMME: Med Alvaskin IPL kan du fjerne hår trygt og smertefritt akkurat når det passer deg.

Trygg hårfjerning hjemme med Alvaskin IPL

Alvaskin er et IPL-apparat som gir deg muligheten til å fjerne hår med «laser» hjemme. Apparatet er utviklet i samråd med bransjeeksperter innen estetisk laser- og kirurgiske hudbehandlinger og har bidratt til å få denne trygge og innovative hårfjerningsteknologien tilgjengelig for hjemmebruk til alle.

Alvaskin IPL-maskin som ligger på et magasin med bilde av en kvinne.

FJERNER HÅR MED BREDSPEKTRET LYS: Alvaskin benytter bredspektret lys for å gi en skånsom behandling.

Om Alvaskin

Alvaskin benytter bredspektret lys for å fjerne hår. Bølgelengden på lyset er >470 nm som gjør at det ikke trenger lengre inn i huden enn det som er nødvendig. Apparatet har tre moduser: stamp mode, glide mode og auto mode, samt fem nivåer av lysstyrke.

En smertefri, enkel og effektiv måte å fjerne hår på

Alvaskin er trygt å bruke og en effektiv måte å fjerne uønsket hårvekst på. Ved riktig bruk kan du faktisk ha silkemyk hud året rundt. Med Alvaskin kan du utføre hårreduserende behandlinger i hele 12 år før den må leveres til gjenvinning. 

Alvaskin IPL-hårfjerner, lader, bruksanvisning og oppbevaringseske.

DETTE FÅR DU MED: I pakken får du Alvaskin IPL-maskin, lader og bruksanvisning.

Før du setter i gang med hårfjerningen er det noen ting du bør huske på og være klar over.

5 tips for deg som skal bruke IPL-hårfjerner hjemme

Vi vet at det kan være skummelt å skulle ta i bruk et nytt apparat, og det er også viktig at du bruker det riktig for å få best mulige resultater og unngå skader. Nedenfor har vi samlet noen tips for deg som skal ta i bruk IPL hjemme. 

1. Sjekk at din hudtone og hårfarge er egnet behandling

Intenst pulserende lys fungerer dessverre ikke på alle hår- og hudtyper. For at behandlingen skal gi best effekt bør du ha mørke hår og lys hud. Årsaken til dette er at det er melaninet (pigmentet) i håret som skal absorbere lyset. Dersom du har mørk hud vil huden absorbere lyset, og dette kan føre til uønskede bivirkninger som hyperpigmentering, brenning eller smerte, og risiko for arrdannelse.

IPL er heller ikke anbefalt for de med rødt hår, da pigmentet i dette håret ikke reagerer på intenst pulserende lys. Blondt, grått og hvitt hår har for lite melanin til at IPL fungerer optimalt. 

Alvaskin IPL-hårfjerner og eske på badet.

ENKEL Å BRUKE: Alvaskin IPL er enkel å bruke, men det er viktig å lese bruksanvisningen før bruk for å sikre et godt resultat.

2. Les bruksanvisningen nøye

For å bruke apparatet riktig, og ikke minst få et silkemykt resultat, er det viktig å lese bruksanvisningen. Derfor anbefaler vi at du tar deg god tid til å lese gjennom denne før du tar i bruk apparatet. Gjør deg kjent med alle funksjoner, styrker, behandlingsplan og generell bruk.

Les mer om hvordan du bruker et IPL-apparat her

3. Barber områdene som skal behandles

Før du setter i gang med behandlingen er det lurt å barbere områdene som skal behandles. Dette er for at lyset skal nå hårsekkene ordentlig og gi best mulig effekt.

Dame som bruker Alvaskin IPL-hårfjerner på leggene.

IKKE STRESS: Ta deg god tid slik at du får behandlet hele området.

4. Ta deg god tid

Selv om behandlingen i seg selv ikke tar så lang tid, er det lurt å sette av god tid slik at du ikke stresser eller slurver. Jo nøyere du er, desto mer effektiv blir behandlingen.

Det kan også være lurt å dele opp områdene du vil behandle, slik at du ikke må ta alt på en gang. Du kan for eksempel ta legger og lår som første behandling. Dagen etter kan du ta armhuler og på dag 3 kan du behandle ansiktet. Da er det enkelt å ha kontroll på hårfjerningen – noe du absolutt ikke kommer til å angre på. 

Person som fjerner hår på beina med et IPL-apparat.

FØLG EN BEHANDLINGSPLAN: En behandlingsplan gjør det enkelt å ha oversikt over hvilke områder som er behandlet og hvilke som gjenstår.

5. Følg en behandlingsplan

For å kunne oppnå det beste resultatet bør du følge en behandlingsplan på mellom 8-12 uker. Hvor godt resultat du har fått kan sees i sammenheng med hvor mye hår som vokser ut igjen – et godt resultat er når det omtrent ikke vokser hår ut igjen.

Du får dessverre ikke satt alle hårsekkene i hvilemodus etter én behandling. Derfor kreves det at du gjennomfører flere behandlinger med jevne mellomrom. Vi anbefaler at du gjennomfører én behandling i uken de første 4-12 ukene. Deretter kan du gå over i en vedlikeholdsfase med behandling én gang i måneden. 

Person som holder en Alvaskin IPL-hårfjerner over bakken.

HÅRFRI HELE SOMMEREN: Med Alvaskin kan du nyte sommeren uten å irritere deg over hårete legger.

Prøv hårfjerning med IPL-laser hjemme

Hvis du har lyst til å bli kvitt uønsket hårvekst effektivt, bør du investere i Alvaskin IPL Hårfjerner. Med IPL-teknologi kan du fjerne hår på hele kroppen trygt og smertefritt. Du slipper å fjerne hårene med barberhøvler du kan skjære deg på, smertefull voksing eller dyr behandling på klinikk.

Kjøp Alvaskin i dag!

Få langvarig silkemyk hud med Alvaskin! Bestill apparatet i dag og test det i 90 dager. Hvis håret ikke forsvinner får du selvfølgelig pengene tilbake. 

Et Alvaskin IPL-apparat som står på et speil.

LANGVARIG SILKEMYK HUD: Alvaskin bidrar til at huden holder seg silkemyk over lengre tid. 

Lurer du på noe?

Dersom du har spørsmål angående Alvaskin, behandlingen, hvilke områder som kan behandles, frakt, retur eller andre ting er det bare å kontakte oss. Vi er tilgjengelige på e-post: hei@alvaskin.no

Alvaskin – hårfjerning gjort enkelt.

Kjøp Alvaskin IPL